Opwindend spectaculaire reis naar de Azoren!!

Opwindend spectaculaire reis naar de Azoren!!

Hola Henk!

Hier is weer een groots avontuur voor 2019! Ik wil jou vertellen over onze eerste excursie naar de Azoren die in de Atlantische Oceaan liggen. Kijk alsjeblieft naar mijn 4,5 minuut durende video 4.5 minute video die de exceptionele schoonheid laat zien van deze groep eilanden.

De Azoren liggen ongeveer 2,5 uur ten westen van Lissabon, Portugal en rond vijf uur ten oosten van Boston. (directe vlucht mogelijk). Het is een subtropisch paradijs dat aan Portugal behoort en het is een zeer populair toeristenoord alwaar men kan genieten van de stellaire energie van Gaia door vergezichten, walvissen en dolfijnen.

Wij gaan niet alleen voor de intense schoonheid  van het samengaan van het zwarte vulkanische basalt en het blauw van de oceaan in contrast met het groen van de prachtige landschappen, maar er is veel meer. Er is zoveel te zien en te doen op deze eilandengroep! Het is een actief vulkanisch gebied en er zijn dus ook hete bronnen en windgaten(zoals in Hawaii)

Wij bieden drie delen van deze reis aan, en als jij wilt kan je de hele reis meemaken van 15 tot 26 mei! Kijk hier Take a lookhere hoe wij de reis in drie delen hebben verdeeld. Er zullen niet alleen channelings zijn van Kryon maar wij hebben ook een gast: Jan Lemuri, een schrijver van het opwindende nieuwe boek “Innerlijke Dolfijn-ontwaking.” In het derde deel van de reis zal Jan op het eiland Pico zijn waar wij in de open oceaan met de dolfijnen zullen zwemmen.

Deze plaats is makkelijk bereikbaar vanuit de VS, Canada en West Europa. De euro is de gangbare valuta en het is uitermate gunstig om al snel plannen te maken. Dit zal een zeer populair avontuur worden.

Doe met ons mee!