Speciale uitgave van het Familiebulletin: Een Reis van Weerzien

Speciale uitgave van het Familiebulletin:
Een Reis van Weerzien

 24 mei 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Beste Henk!

Velen van jullie weten dat wij Kryon bijna elk jaar naar Duitsland brengen. Daar zijn vele Kryon-volgers en onze gastheer in München, Bernhard Keller, heeft de laatste jaren enkele speciale en unieke plaatsen uitgezocht voor seminars en excursies. Toch is hetgeen wij nu gaan doen iets geheel nieuws.

Dit jaar vertegenwoordigt de 30e verjaardag van het moment waarop ik Kryon begon te channelen en wij hebben een paar speciale gebeurtenissen om dit te vieren. Toen ik mij realiseerde dat dit ook de 30e verjaardag was van de val van de Berlijnse Muur wist ik wat wij dit jaar in Duitsland moesten gaan doen. De val van de muur betekende zoveel voor zo velen van ons!

Om zowel de 30 jaar met Kryon alsook de val van de muur te vieren willen wij in Berlijn een dubbele viering houden die de “Reis van Weerzien” wordt genoemd. Het wordt van 19 tot 22 september gehouden en wij beginnen in het noordwesten van Duitsland in de prachtige stad Potsdam. Hier houden wij een historische wandeling en gaan dan per rivierboot verder.

Wij gaan ook naar Wittenburg waar Martin Luther historie schreef en dan naar de Duitse hoofdstad Berlijn. In Berlijn zullen wij het gedenkteken van de Muur bezoeken en ook andere plaatsen die vertellen van het dramatische verhaal van vrijheid en weerzien.

Check out our itinerary

Als je om welke reden ook ooit naar Duitsland wilde gaan, zou dit het moment kunnen zijn! Ga met ons mee op deze Reis van Weerzien waarin wij gaan genieten van adembenemende uitzichten en ons lekker ontspannen op een schilderachtige riviertocht en tevens de geschiedenis eer betonen aan de Berlijnse Muur!