Speciale uitgave van het Familiebulletin  Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering!

Speciale uitgave van het Familiebulletin
 Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering!

 21 september 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Beste Henk,

Ik ben al vijf jaar niet teruggegaan naar Mount Shasta in Californië en ik kan nu bijna niet wachten om te gaan.

Ja, wij hebben daar in juni 2019 twee grootse bijeenkomsten en dit is het onderwerp van dit familiebulletin, maar WOW….deze berg spreekt tegen velen van ons!

Ik was dus echt opgetogen over de kans om daar weer naartoe te gaan en samen met mijn vrienden in de energie van Mount Shasta te verkeren. Kryon heeft deze berg geïdentificeerd als een van de Pleiadische “Pieken” van de planeet…… stellaire plaats voor deze gebeurtenissen. Daarbij zullen er geheiligde trips beschikbaar zijn om deze magische berg te beklimmen.

Dit bulletin bespreekt twee hoofd-gebeurtenissen op deze magische plaats: de ene behelst vier van ons die op 20-23 juni presenteren en de andere is een speciale, nieuwe 2-daagse Kryon-workshop op 25 en 26 juni. Kijk naar de details in dit bulletin om de verschillen hiertussen te zien en wat er wordt aangeboden.

Dr. Amber Wolf is nu – terwijl ik dit schrijf – samen met mij in Duitsland. Zij staat bekend als “Meleha” bij degenen die weten van haar diepgaande werk voor het “Lemurische Zusterschap” en wij werken steeds samen in de VS en in Canada.

Daarbij zal zij op een avond het Lemurische Zusterschap presenteren en ook met mij samen de workshop: “Het Lemurische Wiel van Lering,” direct na de retraite.

Marilyn Harper channelt momenteel elke week met mij terwijl wij in de Vs en Canada zijn. Ik weet dat jij goed onderhouden en gezegend zal zijn. Adirronda en de Raad van het Licht zullen – zoals altijd – ook steeds aanwezig zijn.

Prageet Harris zal zijn prachtige en met veel energie gevulde Sterrenvenster brengen. Ik kan dit zelfs in de kamer ernaast voelen! Alcazar en vrienden zullen er zijn om mooie informatie te brengen zoals zij dit met mij in de hele wereld al hebben gedaan. Oh….. tussen twee haakje. Prageet woont in Shasta!

Michelle Karen is een astrologe van wereldklasse en een geïnitialiseerde Peruviaanse Sjamane. (echt waar!) Haar diepgaande inzichten in de astrologie van deze tijd en haar werk met de Ayni Despacho is een zeer populaire attractie op vele Kryon-bijeenkomsten wereldwijd.

De Australische schrijfster Monika Muranyi zal samen met mij lesgeven. Sommigen van jullie kennen haar van haar compilaties van drie Kryon-boeken en haar vierde boek: “The Woman of Lemuria.” Zij is ook verantwoordelijk voor twee prachtige kaartspellen en zij is de maakster van onze twee Kryon smartphone Apps.

De energie van de berg zal dit allemaal extra speciaal maken en ik verwacht dat wij voor het einde van het jaar volgeboekt zullen zijn. Bekijk het eens en kijk of het op jouw bovennatuurlijke “to do”-lijst past!

Hoop je daar te zien!