Speciale uitgave van het Familiebulletin: Kryon’s Sjamanenreis met de Andes Priester van de Quero’s.

Speciale uitgave van het Familiebulletin:
Kryon’s Sjamanenreis met de Andes Priester van de Quero’s.

 2 mei 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Beste Henk!

 Wat, alweer een reis naar Peru? Het antwoord is Ja, maar deze keer is het anders, heel anders. Ik zou graag willen dat je even kijkt naar de drie minuten durende video watch the 3-minute video die heel goed uitlegt wat er gaat gebeuren.

Deze Zuid Amerikaanse ervaring gaat verder dan een toeristenbezoek met Kryon. Ons doel is om jou een unieke voorouders-ervaring te brengen, samen met de boodschappen van Kryon. Bij dit avontuur worden wij vergezeld door de bekende Sjamaan en Priester van de Andes en de Quero’s, Nicolas Paucarr.

Als je echt wilt weten wie hij is kun je kijken naar de gratis film  HUMANO op YouTube. Dit zal je een reden geven om met ons naar Peru te gaan! Deze Priester van de Andes is al een legende in dit deel van de wereld en hij is een van de meest wijze Sjamanen-energieën die ik ooit ben tegengekomen.

Tijdens deze Kryon Sjamanen-reis zullen wij de Heilige Vallei van de Inca’s gaan onderzoeken en excursies houden naar de belangrijkste archeologische en ceremoniële centra en meedoen aan voorouder-rituelen op heilige plaatsen en gezegend worden door de aanwezigheid van Nicolas Paucarr.

Als je ooit de roep van de Andes en Machu Picchu hebt gevoeld is dit de tijd om deze reis te maken. Hij zal anders zijn dan de andere reizen die wij naar Peru hebben gemaakt….heel anders, en met exceptioneel geheiligde energie!

Ik hoop je daar te zien,

Lee Carroll