Van Lee Carroll & KRYON: Over de verkiezing 2016 in de Verenigde Staten

Van Lee Carroll & KRYON:
Over de verkiezing 2016 in de Verenigde Staten

15 november 2016. / Geplaatst: 17 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik vroeg mij af wat Kryon te zeggen heeft over de resultaten van deze verkiezing en juist nu ontving ik van hem een: Speciaal deel” van het maandelijks familiebulletin waarvan de tekst met de leuke tekening (jullie zullen die niet zien, maar het is een kleine olifant en een ezeltje die elkaar heel behoedzaam naderen terwijl zij beide een rode of blauwe bloem achter hun rug verbergen) zoveel indruk op mij maakte dat ik die nu al breng zodat jullie hiervan ook kunnen genieten.

De verkiezing van 2016: Een oproep voor Compassie

Gegroet, Bhaga!

Vele mensen hebben Kryon gevraagd om zijn licht te laten schijnen over de verkiezing. Het is een feit dat hij/zij dit al heeft gedaan en dit feitelijk al vaak heeft gedaan.

Kryon heeft ons verteld dat er na 2012 meer “jokers” zouden zijn. Een joker is een totaal onverwachte gebeurtenis die tegen alles ingaat en dingen kan veranderen op manieren die feitelijk paradigma’s kunnen veranderen. De val van de Sovjet Unie was er een en sommige individuele uitvindingen van innovatieve mensen zijn andere (Steve Jobs). Dit is precies waar wij nu zijn en dit is verrassend voor velen en rijp voor verandering. Dit is wat Kryon ons al jaren leert en in deze energie van na 2012 wordt er verwacht dat dit alleen maar gaat toenemen. Hebben jullie dit al gemerkt?

KRYON heeft de politiek van de Verenigde Staten “ons eigen politieke karma” genoemd, wat aangeeft dat wij scheppen wat wij krijgen en dat dit gewoon meer is van wat “vrije keuze” voor ons betekent. Toch rakelt het dingen op en dat is wat Kryon ons nu al jaren heeft verteld.

Het advies dat ik van Kryon heb en steeds vertel, is om rustig te blijven en te begrijpen dat verandering vaak wordt geschapen door een “harde duw” tegen het bewustzijn. In dit geval is het geen duw die veroorzaakt wordt door degene die is gekozen, maar wel door degenen die erdoor worden beïnvloed. Welke systemen behoeven verandering?

Is het tijd om ons te richten op vele dingen die oud zijn in de regering? Zullen mensen gepusht worden om wijzere  dingen te zien, om gebroken dingen te herstellen, en te reageren? Als dit zo is doet de joker precies wat hij verondersteld werd te doen. Als wij gaan stressen bereiken wij niets. Frustratie leidt tot armetierige handelingen en tot de oude manier van denken.

Mijn land is iets meer dan 200 jaar oud en zo groots en revolutionair ons systeem toen was heeft het nu behoefte aan correctie als wij verdergaan of als het uiteindelijk muf gaat ruiken en steeds minder goed werkt.

Kryon heeft ons zelf een indicatie gegeven van een nieuw soort democratie waarin het oude concept van “de Winnaar pakt alles” in een verkiezing, totaal is veranderd. Op dit moment vecht de ene kant tegen de andere. Er wint er een en de veldsalg gaat gewoon vier jaar door tot de volgende verkiezing. Dan vechten zij nog wat harder. Oude energie? Ja!

Wat te denken van een systeem waarbij de president van een land geen lid is van een partij en wordt verkozen vanwege de bekwaamheid om te beraadslagen, compromissen te sluiten en dingen samen te brengen – een vredestichter die beide kanten begrijpt? Te hoog gegrepen?

KRYON heeft aangegeven dat dit op Aarde eerder zal zijn dan wij verwachten en misschien zal dit zich in andere gebieden vertonen voordat het naar de Verenigde Staten komt. Dit zou een veel volwassener democratie zijn en ook veel wijzer!

Al bij al moeten wij verder gaan met deze veranderingen en een grotere volwassenheid tentoon spreiden dan eenvoudige onder-de-gordel-politiek en reacties.

Wij dienen te kijken, te wachten en te zien waar dingen beklijven zodat wij weten welke energie er nodig is voor onze meest weldadige en overvloedige uitkomsten.

Wij zijn krachtige wezens  die in staat zijn om dingen in beweging te brengen met compassie – onze compassie die het licht van volwassenheid en begrip verspreidt.

Wij zijn de “nieuwe mens.”

Van KRYON:

Laat je niet bedotten over wat jullie denken dat er gaat gebeuren, want dat is gewoon een illusie van oude energiezienswijzen.

Met andere woorden….. het is nog niet klaar en de Lichtwerker heeft de verantwoordelijkheid om vredestichter te zijn en niet degene te zijn die gaat wanhopen omdat hij allang heeft besloten wie wie is en wat wat is!

Zegeningen