Viering van 30 jaar Kryon in Riviera Maya en verbazingwekkend Xcaret!

Viering van 30 jaar Kryon in Riviera Maya en verbazingwekkend Xcaret!

3 juli 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Beste Henk!

Dit is mijn zesde bezoek aan deze verbazingwekkende plaats waar de geschiedenis en de energie van de Maya’s zijn en dit is als een magneet voor mij en onze speciale gast en sleutelfiguur/presentator Gregg Braden. De Maya’s zijn degenen die ons vele elegante profetieën hebben gebracht over de tijden die wij nu ervaren.

Als jij ooit in Chichen Itza or Ek’ Balam bent geweest zal jij vast en zeker houden van de geweldige, goed bewaarde archeologie. Gregg Braden zal persoonlijk beschrijven wat jullie op deze twee plekken zullen zien. Alleen dit zal al een ervaring zijn die je niet zal vergeten. Dit is een van Gregg’s specialiteiten.

De hoofdconferentie van Kryon is op de gazons van een van de meest spectaculaire natuur- en culturele parken op dit halfrond! Jij moet Xcaret zien om het echt te begrijpen…. meer dan 800 vierkante kilometer! Er zijn vele activiteiten, culturele optredens en leuke wateravonturen in de buurt van het hotel: zwemmen in onderaardse rivieren die vanuit het hart van de Aarde komen. Kijk oplettend naar de inwoners van de vogeltuin, het Koraalrif Aquarium en het Vlinderpaviljoen. Het gaat maar door!

Xcaret is een verbazend all-inclusive luxury resort. Ik ben daar vaak geweest.

Ik hoop dat jij met ons meegaat voor deze viering van 30 jaar channeling met Kryon.  Het zal heel plezierig zijn!

Lee Carroll