Kryon nieuwsbrief Juli: Lees dit niet op een lineaire manier – Bewustzijn is Multidimensionaal

Kryon nieuwsbrief

3 juli 2021

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lees dit niet op een lineaire manier – Bewustzijn is Multidimensionaal

Hallo Henk,

Ik wil graag even tegen jullie spreken, maar op een manier waarop ik dit nooit eerder heb gedaan, over iets waar jullie steeds meer over zullen gaan horen…..het wordt “Het Veld” genoemd.

Het Veld heeft men vaak willen verklaren omdat het gezien begint te worden en ook gemeten. Is het mogelijk dat er een of ander energieveld kan zijn dat om jullie allemaal heen is en dat dit het Veld van Bewustzijn is?

Maar het is heel groot en het bevat zoveel meer dan alleen jullie zodat dit het collectieve Bewustzijnsveld van iedereen op de hele planeet waardoor jullie kunnen voelen als er iets aankomt.

Er zijn nu films over gemaakt, documentaires gemaakt en er zijn metingen van het Veld. Er zijn mensen die zeggen: “Ik kan voelen dat dit in het Veld zit” en zij hebben gelijk.

Jullie weten nu op deze planeet dat er een consensus is dat bewustzijn energie is. Het is niet een of ander stromend, drijvend, ding waar psychologen over spreken…..het is zelfs al gemeten! Als bewustzijn dus energie is dan moeten jullie ook de regels, de wetten, van energie op het bewustzijn toepassen.

Het is mogelijk dat bewustzijn dan een bewustzijnsveld uitstraalt en met de miljarden mensen op de planeet kan dit Veld dus helemaal om jullie heen zijn. Degenen die intuïtief zijn kunnen dingen in dit Veld voelen.

Ik heb dit heel, heel vaak verteld.

Ik voorspelde een tijdje geleden dat jullie een nieuwe paus zouden krijgen en dit gebeurde binnen 13 maanden en de huidige paus hoefde daar niet eens voor te overlijden. Dit was dus waarlijk een anomalie.

Lieve mensen, dit gebeurde en jullie begrijpen dit voorbeeld wat ik daardoor kan geven. Het was geen voorspelling. Het was niet iets dat zomaar uit de lucht kwam vallen zoals sommige mensen zeggen……DIT ZAT IN HET VELD!

Het Veld is een multidimensionaliteit van bewustzijn. Bewustzijn, energie, is ook multidimensionaal. Dit moet zo zijn.

Wat ik jullie wil vertellen is dat jullie bewustzijn niet op een lineaire manier kunnen lezen omdat bewustzijn niet lineair is. Dit kunnen jullie gewoon niet!

Daarom lezen jullie dit zoals jullie een droom zouden lezen…..het spreekt tegen jullie in metaforen!

En zo is het.

Zegeningen,