Het wachten is voorbij

Het wachten is voorbij

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
11 november 2022

Hallo Henk,

Herinner je je enkele maanden geleden, in sessies zoals deze, dat ik je vertelde dat de energie van de oogst nabij is, en dat het tijd is om de zaden te planten die je metaforisch hebt gekregen?

Oude ziel, nu de verschuiving aan de gang is, plant je de zaden, en ze zullen beginnen te groeien, en allerlei dingen zullen veranderen als ze groeien, en ze bloeien, en je plukt ze, en jij oogst.

En wat zijn deze zaden precies? De zaden zijn een metafoor voor transformatie.

Je bevindt je in een nieuwe energie, een energie waar je al eeuwen op hebt gewacht, en we smeekten je om het te begrijpen en terug te gaan naar die Brug, naar huis, en de zaden te planten, en velen van jullie deden dat.

Je wordt nu omringd door je Ziel, weergegeven als elf wezens of meesters. Elk van deze meesters zal je met één stem over de nieuwe jij vertellen. Ze zullen zeggen: “Hier is het advies. Dit is hoe je nieuwe jij zal voelen en eruit zal zien, omdat je de intentie had gekregen om die zaden met liefde te planten. Dan begint de oogst.”

Sta jezelf toe om de liefde van je Ziel te ontvangen. Laat de liefde in je stromen. En dit is wat je kunt verwachten: Lieve mensen, verwacht nieuwe intuïtieve gedachten. Verwacht verbeterde intuïtie.

De elf die als één bij je zitten, veranderen je om anders te denken, om verschillende soorten gedachten te hebben. Degenen waar je om hebt gevraagd, voor hebt gebeden en die je hebt gewild, zijn nabij.

Wat er hier ook gebeurt, lieve mensen, jullie gaan terug over de Brug, en het zal dat zijn waar jullie om gevraagd hebben, het zullen de oplossingen zijn waar jullie om gevraagd hebben, want dat is wat er gebeurt als de oogst van mooie nieuwe energieën vorm krijgt.

Ik wil dat je in de energie van je Ziel zit en niet in 3D probeert te horen wat je Ziel zegt, maar de liefde voelt die in je stroomt.

De Groep van je Ziel is hier om je te adviseren, en het stopt hier niet. Deze Groep  komt terug om je te bezoeken. Elke week geven we je meer van wat ze zeggen in de Cirkel van Twaalf.

Op dit moment vullen ze je echter met de nieuwe jij en de energieën waar je om hebt gevraagd omdat je het zaadje hebt geplant. Zo velen van jullie hebben dit met ons gedaan.

Dacht je gewoon dat je ze zou planten en weglopen? Er moest iets gebeuren, en dit is het.

Als je terugkomt van de Cirkel van Twaalf, en je loopt terug over die Brug naar de stoel waar je in zit of de bank of het bed of wat het ook is, wil ik dat je weet dat je anders bent dan toen je kwam.

En zo is het,

— Kryon van Magnetische Dienst

~ Lee Carroll en Monika Muranyi