Jij bent een geweldige schepper van gezondheid

Jij bent een geweldige schepper van gezondheid

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
13 november 2022

Hallo Henk,

Mijn partner weet dat meelevende, welwillende energie over hem heen komt en hem laat zien dat het tijd is om zijn lichaam te verlaten, en dat doet hij ook.

Hij gaat weg op een manier die moeilijk te beschrijven is.

Hij zit hier niet – niet echt. Zijn proces maakt de weg vrij, niet voor een overname maar voor een partnerschap.

Hij werkte eraan – hij werkte er veel te hard aan – en toen leerde hij loslaten….op dat moment begonnen de berichten te stromen.

Zo is het met alle mensen.

Mijn partner sprak vandaag en gisteren over hoe hij synchroniciteit gebruikt, geen logica, om zijn leven te leiden. Dus hier is de ingenieur die je vertelt geen logica te gebruiken! Het is echt een combinatie van processen, nietwaar? Het is de logica van overleven gebaseerd op spiritueel gezond verstand, en een logica die zegt dat Spirit een overzicht kent dat jij niet hebt.

Daarom, als je op Spirit leert vertrouwen, krijg je een overzicht dat je nooit zou kunnen hebben.

Dus in plaats van te gaan voor dat wat je weet, ga je voor dat wat je niet weet, maar waarvan je denkt dat het beschikbaar is.

Dat is synchroniciteit. Het is een proces van een beroep doen op een gebied dat jullie allemaal hebben, maar moeilijk is te realiseren – echt moeilijk. Je moet je op je gemak voelen om de deur te openen, naar binnen te lopen en te zeggen: “Hier hoor ik thuis. Natuurlijk begrijp ik er niets van, maar jongen, wat voel ik me goed!”

Jullie zijn meer dan alleen maar opgemerkt te worden, Dierbaren.

We lopen de hele tijd met je mee, maar als je zegt: “Ik ben hier, ik ben er klaar voor, ik loop door de deur”, ontstaat er een samenwerking die er voorheen niet was.

Dit heet vrije keuze.

En zo is het,

— Kryon van Magnetische Dienst

~ Lee Carroll en Monika Muranyi