Kom op! In het Veld is er een Magische Plek!

Kom op! In het Veld is er een Magische Plek!

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
20 november 2022

Hallo Henk,

De drempel die mijn partner zojuist heeft overschreden, is er een die je misschien voelt. Het is dezelfde stem, maar de energie, voor degenen die het kunnen voelen, is enorm verschillend.

Deze drempel opent een deur. Het is een deur in wat u “het Veld” hebt genoemd, waar geen tijd, geen ruimte en geen werkelijke “plaats” is. Het is gewoon zo.

Het is hier met ieder van jullie, en dat is waar ik ook ben.

Sommigen zeggen: “Het veld is de andere kant van de sluier.” Sommigen zeggen: “Het veld is een magische plek waar je ziel een tijdje kan gaan en ontspannen voordat hij terugkomt.” Sommigen zeggen: “Het is God.”

Al deze beschrijvingen zijn correct, want in de reis van deze held die mijn partner vandaag heeft beschreven, heeft ieder van jullie die plaats in het Veld.

* * *

Door deze deur die met opzet is geopend, door iets dat in deze kamer gebeurt, begint een saamhorigheid, een samenvloeiing van energie.

Het is iets dat kan worden gemeten – een samenhang van gedachte en hart begint samen te smelten waar het veilig is. Het is hier een paar minuten veilig. Dit duurt niet lang, dit bericht.

Maar het is een veilige plek om te zijn.

En zo is het,

— Kryon van Magnetische Dienst