Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis – Bedreigende Verandering

Marshmallow Boodschap

Uit Kryon Boek zeven: Brieven van Thuis

geplaatst: 20 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bedreigende Verandering

De spiritualiteit van de oude energie wil eigenlijk structuur en voelt zich ongemakkelijk en bedreigd door de veranderingen die voor de deur staan.

Het vecht om oude concepten te behouden die zeggen dat spiritualiteit straf als onderdeel van zijn kern moet hebben, dat het kwaad moet bestaan ​​om liefde in evenwicht te brengen, dat mensen waardeloos zijn en een hogere bron moeten vinden om te aanbidden, waardoor ze kracht krijgen, en dat spirituele waarheid een hiërarchie van georganiseerde mannen en vrouwen, gebouwen, teksten en een lange reeks dingen die jullie wel en niet moeten doen om naar te leven.

De spiritualiteit van de nieuwe energie is inderdaad heel anders.

Het begint door te stellen dat ‘wij God zijn’. Het vertelt ons dat de enige structuur die we nodig hebben binnenin zit, en dat jullie het daar allemaal kunnen vinden. Het spreekt van een plan waarbij een op angst gebaseerd bestaan, gebaseerd op eventuele straf, in plaats daarvan wordt vervangen door een ontwaken tot eigen verantwoordelijkheid – een verantwoordelijkheid die wijsheid vergroot en die moraliteit van binnenuit schept.

Het vervangen van angst voor straf is de vreugde van het scheppen van een Goddelijk doel. Deze nieuwe-energiefilosofie zorgt ook voor zelfrespect en een vreugdevol bestaan.

Het is zelfregulerend, zonder alle attributen van organisatie, gebouwen, regels of priesters. Het eert de God binnenin, en beweert dat de ware essentie van God daar beschikbaar is – alles wat wel of niet gedaan dient te worden – en dat alle spirituele kracht van binnen zit.

Het geeft ieder mens het potentieel van een priester.

KRYON

via Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal (via gary@kryon.us)