Kryon nieuwsbrief – 10 september 2021

Kryon nieuwsbrief

10 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij dragen allemaal vooroordelen met ons mee door wat ons werd geleerd,
door onze cultuur en waar wij leven.

Lee Carroll

Groeten Henk,

Een van de aspecten van Heling Woensdag is dat wij genieten van de vragen die ons worden gesteld door onze leden en door onze Kryon-familie.

Wij willen nu een vraag behandelen van Perusha uit Pretoria in Zuid Afrika.

Perusha zegt: “Ik ben gewend om heel gladjes de Brug over te gaan in veel van mijn voorgaande meditaties. In de afgelopen weken zie ik mijzelf met een spinnenweb met grote gaten erin dat mij hele gezicht bedekt als ik de Brug over ga. Zo gauw ik aan de andere kant kom verdwijnt het web. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken en ik hoop dat jij in staat bent om mijn vraag te beantwoorden of mij hierbij alsjeblieft een beetje te (bege)leiden om dit web van mijn gezicht te krijgen als ik weer terugga over die Brug.”

Voor degenen die nieuw zijn met dit concept is de Brug een van de dingen die Kryon in de meditatie van de Cirkel van Twaalf gebruikt. De Brug vertegenwoordigt het gaan van het bekende naar het onbekende, en dat is waar het bij jouw vraag over gaat.

Het kan vaak voorkomen dat er een bepaald symbool verschijnt. Jullie zien dit ook vaak in je dromen. En er is niet veel verschil tussen sterke visualisaties en dromen en wat onze geest doet met deze dingen.

Een van de dingen die wij met ons meedragen zijn vooroordelen. Het vooroordeel dat hier is, is dat jij aan een spin denkt en zegt: “Ik wil dit web niet!” Jij denkt aan een spin en misschien aan enkele onprettige dingen die met een web te maken hebben.

Wat als het anders zou zijn? Laten wij ons even richten tot een paar droomspecialisten. Visualisaties, dromen en spirituele beelden zijn bijna altijd metaforisch.

Het web is een symbool van het controleren van jouw lot en het brengen van dingen die jij nodig hebt. Een web geeft ook een overzicht van de manier waarop wij ons denken kunnen controleren om een leven te construeren dat wij willen leven.

Tussen twee haakjes: de grote gaten in het web zijn er zodat jij er doorheen kunt kijken zodat het niet kan verhullen waar jij naartoe gaat, of iets verbergen, of jou bang maken.

Jullie hebt een heel groot web geschapen, een waar je doorheen kunt kijken, zodat er geen angst kan zijn. Dit helpt jou om de dingen te verzamelen die jij nodig hebt voor de ervaring van het oversteken van de Brug.

Wat denk je van een web dat vrede vasthoudt, gezondheid en overvloed? Gefeliciteerd, jij hebt zojuist iets geschapen dat jou kan helpen om de Brug over te steken!

Deze oefening wordt her-kaderen genoemd. Wat je doet is iets nemen dat angstwekkend kan zijn en dit omhoog te brengen…..door te herkennen dat het symbolisch is, iets dat sterk en hulpvaardig is.

Nu je dit weet zal het spinnenweb mogelijk verdwijnen. Als wij in onze dromen en visualisaties prachtige metaforen krijgen, is het aan ons om die te ontcijferen.

— Kryon van de Magnetische Dienst