Kryon nieuwsbrief 20 juni 2021 / Samenhang van Bewustzijn is Realiteit

Kryon nieuwsbrief  20 juni 2021

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Samenhang van Bewustzijn is Realiteit

Hallo Henk,

Ik geef jullie een feit dat bewustzijn een energie is en dat daarom deze energie bestudeerd en gemeten kan worden. In deze energie zullen er mensen zijn die zich door kwantumstudies over multidimensionale dingen realiseren hoe bewustzijn samen kan komen op manieren die het nooit eerder had. Zij zullen de manier bestuderen waarop zij welwillend bewustzijn kunnen gebruiken in de bestuurskamer van een multinational, om betere beslissingen te kunnen nemen en om samenhang te kweken tussen de mensen die voor dat bedrijf werken.

Wat een concept! Waarom zouden zij dit doen? Omdat metingen van de samenhang voor het eerst zullen bewijzen dat er beter verkocht wordt door een groep die samenwerkt in samenhang en welwillendheid. De andere dingen waar deze organisatie mee worstelt zullen ook veranderen, inclusief het bewustzijn van het management ten opzichte van degenen die voor hen werken. Kunnen jullie het nieuwe wedijveren in de markt al zien….wie heeft de beste samenhang? Kryon lacht)

Ik heb het eerder gezegd: Kunnen jullie vandaag voor je zien dat in het Amerikaans Congres …ver, ver van nu, men even stopt – aan beide kanten – en samenhang schept, zodat hun beslissingen de beste beslissingen voor de meeste mensen zullen zijn? Ik weet het, ik weet het. Jullie kunnen zeggen: “Nou, Kryon, dat moet dan echt wel op een andere planeet zijn!” Nee, dat is niet zo. Dit zit in het Veld, lieve mensen!

Als iemand had gezegd: “Wel, dat is interessant. Ik had nooit gedacht dat ons Congres zou stoppen voor een gebed voor iets of iemand” Zij doen het. Zij doen het! Of zij het nu menen of niet, zij hebben het concept. In een land waar de Stichters en de huidige leiders trots zijn op zichzelf en de principes van “scheiding van kerk en staat” bidt de staat vaak samen. Op een dag zal de wetenschap aantonen dat “Samenhang van bewustzijn werkelijkheid is. Het verandert dingen en het kan gemeten worden!” Dit zal de manier waarop groepen mensen samenwerken gaan veranderen. Het komt eraan!

Zegeningen,