Kryon nieuwsbrief 24 april

Kryon nieuwsbrief

24 april 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Al het leven is op een natuurlijke wijze geschapen vanuit de processen en de elementen die jullie elke dag hebben. Dezelfde periodieke lijst van elementen, plus of min degenen die jullie nog niet hebben ontdekt, zijn overal in jullie melkwegstelsel aanwezig.

Dezelfde dingen die jullie leven op Aarde schiepen, schiepen overal leven. Jullie hebben dit gemeen met alle sterren en planeten.

De elementen zijn hetzelfde en de energiereacties in de wetenschap zijn hetzelfde. Als jullie hen samenvoegen met soorten van grootte , zwaartekracht, atmosferische veranderingen en water, is wat jullie krijgen…..vele soorten Aardes en leven. Hoe zou het anders kunnen zijn, zou je kunnen zeggen. Hoe zouden jullie kunnen zeggen dat jullie totaal en compleet alleen zijn als jullie naar de sterren kijken omdat er gewoon nog niemand “hallo” heeft gezegd? Dit is, tussen twee haakjes, de algemene theorie: Omdat niemand ooit “hallo” heeft gezegd, bestaan zij ook niet! Zij zijn daar, lieve mensen!

Langzaam, terwijl het Universum afkoelde en de melkwegstelsels werden gevormd op de manier waarop jullie hen vandaag zien, begonnen de sterren (en de planeten rondom de sterren) zich te ontwikkelen. En binnen dit natuurlijk ontwikkelende scenario begon het schema van het leven zich overal te ontwikkelen.

Om anders te denken zou tegen het gevoel van de natuurlijke weg van alle dingen ingaan, zoals jullie dit ook op Aarde zien.

Zegeningen.