Kryon nieuwsbrief 28 oktober 2021 – Schep een vredige manier van leven!

Kryon nieuwsbrief

28 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Schep een vredige manier van leven!

Hallo Henk,

Dank aan iedereen die een vraag aan ons heeft ingezonden. De vraag van deze week is er een die door velen van jullie is gesteld. Hoewel hij is gesteld door Maria in Griekenland is het zeer wel mogelijk dat hij ook voor jullie omgeving geldt.

Maria zegt: “In mijn land is de oude energie zeer agressief. Het is als leven in een dystopische samenleving. (Een denkbeeldige samenleving met alleen maar nare aspecten waarin men beslist niet wil leven. Henk) Tijdens de zogenaamde covid-epidemie werden er draconische en compleet absurde regels ingevoerd en men schept volgens deze regels een tweedeling onder de mensen.”

Dan zegt Maria: “Als ik deelneem aan de Cirkel van Twaalf voel ik helemaal geen zorgen, maar later op de dag, met name als ik weer over nieuwe regels hoor, word ik weer verscheurd. Ik kan de vooruitgang waar Kryon over spreekt niet zien. Alles wat ik zie is de oude energie die mij bijna misselijk maakt.”

Haar vraag is: Hoe kunnen wij deze scheiding tolereren, met name als er tegen onze wil bedreigingen zijn en er druk wordt uitgeoefend?”

Antwoord:

Er zijn twee verschillende dingen binnen de vraag van Maria waarover wij het willen hebben.

Allereerst is de Cirkel van Twaalf GEEN gebeurtenis. Het is niet zomaar een meditatie. De Cirkel van Twaalf is een uitnodiging voor een manier van leven.

Het is prachtig dat jij deze dingen niet voelt als je in de “Cirkel” bent. Toch, als je weer weggaat, pik jij alle dualiteit weer op die er aan de hand is en word je weer achteruit getrokken. Een van de redenen is dat jij niet begrijpt, of misschien nog niet klaar bent, om de Cirkel van Twaalf als een manier van leven te BEZITTEN!

De uitnodiging is om hetgeen jij ervoer in de Cirkel van Twaalf met je mee te nemen als je weggaat. Op die manier wordt het een deel van de oplossing voor deze zaak. Laat dit jouw Tempel worden waar niets binnen kan komen als jij daar geen toestemming voor geeft.

Ten tweede: bekijk hetgeen waarover Kryon heeft gesproken niet ook een directe basis van maand tot maand. Kryon heeft gesproken over wat er in de toekomst gaat gebeuren. Bekijk wat er in je leven gebeurt en zie dan wat je daaraan zou kunnen doen…..dat is de manier!

Er zijn veel veranderingen geweest in het bewustzijn op deze planeet. Wij hebben hierover gechanneld en vertellen jullie hier al twintig jaar over. Het gebeurt. Wij hebben jullie specificaties hierover gegeven, en zij zijn groot(s). Maar het heeft vanaf 2012 geduurd voordat het begon (en dat zijn heel veel jaren). Volgens Kryon zullen jullie het feitelijk pas tegen het jaar 2030 zien.

Nou, dit is niet moeilijk te begrijpen. Dat is het einde volgens Kryon, van het tijdraam van de “Precessie van de Equinoxen, en dit is het begin van waarin jullie iets op de planeet gaan zien dat jullie om je heen kunnen zien en ook op het nieuws.

Hoe kunnen wij vooruitgang meten? Je kunt het afmeten aan wat er bij jou binnenin gebeurt. Jullie zullen niet al snel grote veranderingen van het bewustzijn zien. Wees dus alsjeblieft niet gefrustreerd als je dit van maand tot maand bekijkt.

Laat de veranderingen gaan, in plaats van hen in je leven te (be)trekken. Neem de attributen van de Cirkel van Twaalf met je mee. Maak daarvan een Tempel voor je leven en leer vrede te hebben met deze dingen en je gezondheid. Zij zouden jou nooit misselijk moeten maken. Zet het nieuws gewoon af als je dat ervoor moet doen.

Je zou kunnen zeggen: “Hoe blijf ik dan op de hoogte van het nieuws?” Dan zeg ik: Kijk gewoon op internet en lees het nieuws op een plaats waar jij het zelf uit kunt zoeken in plaats van dat het jou wordt gebracht met veel poeha en muziek en aankondigingen….en alle andere dingen die angst en in jouw geval zelfs misselijkheid scheppen.

De dingen gaan evengoed wel door, maar het gaat om de manier waarop jij erop reageert die deze planeet zal veranderen.

Zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst