Kryon nieuwsbrief: Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

13 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…

Vraag:
“Lieve Kryon, jij hebt gezegd dat er kracht zit in het uitspreken van de Hebreeuwse namen van de DNA-dimensies die jij hebt onthuld. Kunnen wij het bewustzijn van dit DNA activeren door een gebed uit te spreken of door te chanten? Moet het op die manier gebruikt worden?

Antwoord:
Alle Hebreeuwse karakters en de vele namen van God in het Hebreeuws, hebben energie waarmee zij zijn verbonden. Als zij worden uitgesproken dragen zij een energie waar Gaia op antwoordt. (Tussen haakjes, als jullie dit met de Lemuurse taal zouden kunnen doen zou dit nog beter zijn!)

Maar deze dingen zijn niet echt nodig voor een mens als die verlicht wil worden, of als die het DNA naar een hoger niveau wil brengen. Zij maken gewoon deel uit van de grote gereedschapskist vol energetische attributen die op Aarde zijn om jullie te helpen in balans te komen/blijven.

De enige reden waarom het DNA antwoordt op welk geluid dan ook dat jullie maken, is de intentie die jullie daaraan toevoegen. Geen letter of woord in welke taal dan ook heeft van zichzelf kracht.

Het uitspreken van welk woord dan ook is krachtig als dit in combinatie is met wat jullie daarover weten en wat dit voor jullie betekent.

Ik weet dat dit niet is wat sommigen van jullie hierover willen horen want er zijn velen die energetische attributen toekennen aan woorden en tonen. Als jullie rondlopen en met je eigen zaken bezig zijn, hoor er dan een en word beïnvloed!

De echte wetenschap achter het noemen van “oude’ woorden vertelt dat echte kracht komt als jullie het uitspreken combineren met een bewustzijn van handelen.

Het is dus echt een meditatietechniek en niet alleen maar het maken van een geluid dat jullie op de een of andere magische manier zou moeten helpen.

— Kryon van de Magnetische Dienst