Kryon nieuwsbrief – 4 september 2021

Kryon nieuwsbrief

4 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn partner heeft de wereld bereisd en hij is op vele plaatsen geweest en een van de dingen die hij altijd doet is naar de Inheemsen toe gaan en hen vragen wat hun voorspellingen zijn, wat zij zien en wat er gaat gebeuren en steeds weer zat hij aan de voeten van sjamanen die over de cycli spraken. Zij spraken over wat er nu gebeurt en wat nooit eerder gebeurde, en of hij nu op het zuidelijk halfrond is of op het noordelijk halfrond, de verhalen zijn eensluidend.

Hier is het verhaal: Als jullie het halen….een stukje voorbij het jaar 2000, zonder jezelf te vernietigen, zal het bewustzijn op deze planeet gaan veranderen. Het denken zal anders zijn. Reacties zullen anders zijn! Vele dingen zullen veranderen….niet alleen technologie, lieve mensen…bewustzijn is waar het om draait!

Is het mogelijk dat er een set bewustzijn is die jullie “oud bewustzijn” zullen noemen, dat zich gaat ontwikkelen naar iets dat een nieuwe manier van denken is? Is het mogelijk dat zelfs degenen die sceptisch zijn over deze dingen, een aha-ervaring zullen hebben en zeggen: “Kijk, dit wist ik niet….dat er meer dingen zijn dan mij werd verteld. Kijk, er is hier verandering, er is een verandering in onze cultuur. Kijk wat er aan de hand is, er is een verandering in wat er geaccepteerd wordt en wat niet.”

Jullie zien dit nu, als jullie het niet wisten. Jullie zien het nu gebeuren! Dingen die in honderd, tweehonderd jaar niet zijn veranderd, veranderen nu vlak voor jullie ogen.

Dit was voorspeld door de Ouden!

Het onderwerp is: verandering. Een van de meest recente en diepgaande veranderingen….verhalen van verandering….revoluties in informatie, en openbaringen was toen mijn partner in een van de hoogste steden was….Cuzco in Peru! Het is daar moeilijk ademen voor mensen die op zeeniveau zijn geboren, en dit is niet iets wat hij normaal gesproken doet. Hij zat aan de voeten van een sjamaan, de sjamaan van de Kiro-stam, een van de vele sjamanen van de vele stammen in de Kiro. De Kiro zijn al meer dan duizend jaar in Peru, en zij hebben ook naar de sterren gekeken en zij hadden ook hun voorspellingen. Zij spreken een taal die alleen zij kennen en hij luisterde naar de sjamaan. De sjamaan had Spaans geleerd en dat werd dan door hem in zijn eigen taal, Engels, vertaald, en hij zat aan zijn voeten en luisterde naar deze man en vertelde hem van Kryon 101, dat is wat wij de basiswaarheid noemen die wij al eenendertig jaar brengen. Hier is wat hij vertelde: Er zijn niveaus van bewustzijn beschikbaar voor de hele mensheid en hij vertelde dat de cycli voor de planeet waren begonnen en dat dit het begin is van een daarvan. Hij had het over de terugkeer van de wijsheid van de voorouders….zelfs door het slijk der Aarde. Hij had het over grote veranderingen omdat dit de tijd en de cyclus is die hij had bestudeerd en die hij kende….en die zijn grootvader had bestudeerd en kende, eraan zaten te komen en dat wij nu in een van de grootste cycli van allemaal zaten.

Dit kwam van het zuidelijk halfrond van de sjamaan, de Kiro-meester in Peru!

Het is hetzelfde verhaal dat jullie in Mexico hoorden, bij de Maya’s. Het is hetzelfde verhaal als dat ik jullie al zo vaak heb verteld sinds ik hiermee begon. Het is hetzelfde verhaal als in jullie geschriften. De metaforen zijn allemaal hetzelfde: Jullie zijn in een verbazingwekkende tijd en jullie hebben het gered….als jullie dit hebben opgemerkt. Er was geen derde wereldoorlog zoals sommigen hadden voorspeld. Al die voorspellingen van de oude energie….zijn jullie daar nog steeds bang voor, ook al

is de oude energie verdwenen? Bladeren jullie nog steeds door de boeken….op zoek naar voorspellingen zodat jullie bang kunnen zijn voor wat er gaat komen? Of zijn je je ervan bewust dat jullie naar een ander spoor van de realiteit zijn gegaan? Deze veranderingen zijn voor sommigen moeilijk en vol glorie voor anderen.

Het bewustzijn van de mensheid begint zich te ontwikkelen en dit zal bepaalde dingen scheppen. Wij zullen het daar nog over hebben.

— Kryon van de Magnetische Dienst