Kryon nieuwsbrief

Kryon nieuwsbrief

4 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hebben wij jullie al verteld dat jullie multidimensionaal zijn? Dat zijn jullie zeker. Jullie ziel is multidimensionaal, liefde is multidimensionaal en zelfs jullie biologie (lichaam) is multidimensionaal.

Denken jullie dat dit gezwam in de ruimte is? Als dit zo is, waarom zijn er dan “kwantumbiologen?”

Luister: De menselijke geest is niet lineair, en dat is de sleutel want als jullie weg gaan stappen uit hetgeen jullie werd verteld, naar een multidimensionale realisatie, geen geloof, gaan jullie een hele set met spirituele gereedschappen gebruiken die jullie in staat stelt om verkeerde dingen weg te pellen en daardoor ongerealiseerde potenties te zien.

Jullie beginnen je te realiseren: “Ahhh, ik kan tot de kern komen!”

Dan gaan jullie de grote vragen stellen: “Wat als ik die ui afpel tot die graad dat ik naar mijn eigen begin terug kan gaan…..zonder de lading van mijn eigen geschiedenis? Wat als ik zover kan afpellen dat ik zo puur word dat niets wat mij ooit is verteld, mij kan beïnvloeden?”

Wat als ik een leven kan opbouwen waarin alle onderbewuste dingen er nog steeds zijn, maar waarin het belang daarvan nu iets is dat ik kan onderzoeken en schikken? Wat als ik nu heel helder kan voelen wat belangrijk is, en wat niet – wat de waarheid is en wat er gewoon als waarheid van buitenaf wordt gebracht?” Dit kunnen jullie!

Denken jullie niet dat deze gereedschappen jullie hiervoor zijn gegeven? In alle liefde door de Creatieve Bron die erop heeft gewacht tot jullie dit zouden zien, deze waarheid dat de gereedschappen alleen in het licht gezien kunnen worden?

Alles wat ervoor nodig is om hen te gebruiken is een ontwaken voor een grotere waarheid en de mogelijkheid dat jullie altijd in het licht van je eigen pracht hebben gestaan.

Langzaamaan bepaalden allen om je heen jullie ziel en zeiden wie en hoe jullie moesten zijn – en de ui die jullie waren werd donker en vol disinformatie en negatieve energie.

Is het niet interessant In deze visualisatie dat als jullie met zelfonderzoek gaan beginnen, jullie gaan merken dat de verkeerde dingen langzaamaan steeds kleiner worden en de kamer steeds groter wordt en het licht zo helder gaat schijnen dat het de volledige kamer verlicht?

Wat gebeurt er? In deze metafoor wordt jullie kamer groter omdat de verborgen waarheid van wie jullie werkelijk zijn steeds groter wordt.

Er is ook nog een andere “regel” waarover ik jullie in het verleden heb verteld. Als jullie de manier ontdekken waarop licht werkt komt er veel meer licht dan jullie alleen hebben geschapen op jullie reis. Het is bijna alsof de cellen van je eigen lichaam erop hebben gewacht tot jullie bewustzijn “het licht aansteekt!”

Dan gaan jullie de hulp krijgen die jullie nooit eerder hadden voordat jullie de intentie hadden om de

ui af te pellen. Dit is het multidimensionale geheime antwoord op de vraag waarom er geen “deleteknop” in jullie hersenen is. Jullie hebben feitelijk iets dat beter is.

Al deze dingen zijn mogelijk, lieve mensen. Wisten jullie dat angst zal verdwijnen als het licht aan is? Wisten jullie dat de waarheid een licht zal schijnen dat zo helder is dat alle dingen waar jullie bang voor waren daardoor zullen verschrompelen? Dit komt omdat de waarheid zal tonen dat dingen vals zijn.

Vandaag zeg ik tegen jullie: Laat de waarheid zijn licht zo helder schijnen dat jullie het direct kunnen zien. Laat de dingen die onwaar zijn steeds kleiner worden en uit jullie gedachten verdwijnen. Laat je kamer groter worden en verder gaan dan de grenzen waarvan jullie dachten dat jullie die gedachten waren.

Zie de kern-pracht van jezelf die wij zien.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst