Kryon nieuwsbrief 5 september 2021

Kryon nieuwsbrief

5 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Velen verwachten hen, maar zij verwachten niet het bewustzijn dat zij zullen hebben.”

~Kryon

Weten jullie wat er zou gebeuren als er een voertuig van welke vorm of energie dan ook, zou landen op het gazon van het Witte Huis? Moet ik jullie vertellen wat er zou gebeuren? Jullie zijn gevaarlijk. Jullie zijn er nog niet klaar voor.

Er zal een tijd komen waarin een hoger bewustzijn van de mensheid hen feitelijk zal verwachten.

Als sommigen van jullie je de slaapliedjes van jullie sterrenmoeders gaan horen en herinneren en je de realiteit van wat ik jullie heb verteld gaan herinneren, zullen zij komen. Als de liefde die in de creatie van een menselijke ziel is gegaan door de mensheid als waarheid wordt gezien…..zullen zij komen.

Als de liefde die is gegaan in de schepping van de menselijke ziel “gemaakt naar beeld en gelijkenis van de Schepper” door de mensheid als waarheid wordt gezien….zullen zij komen.

Zo boven, zo onder. Jullie zijn op het moment onder en jullie zullen een tijd hebben waarin jullie versmelten in het hogere. Als dit gebeurt zullen jullie niet eens in staat zijn om het verschil te vertellen. Dat is de belofte over wat op de planeet gaat komen. Niet nu, niet binnen honderd jaar, maar het komt eraan.

Het verschil tussen nu en over honderd jaar zal verbazingwekkend zijn en dit gaat niet alleen over hoge, technische uitvindingen. Het zullen inderdaad de resultaten zijn van hoog bewustzijn en er is een groot verschil. Dit is wat wij jullie leren.

Ik kwam hier in 1989. Ik was hier toen de precessie van de equinoxen in volle werking was en wist heel goed dat er in het Veld zat dat er een potentieel was dat jullie jezelf niet zouden vernietigen zoals de geschriften en ook de oude profeten jullie vertelden.

Jullie vernietigden jezelf niet, en dat, lieve mensen, laat zien dat er een beetje pracht en volwassenheid is verzameld en dat is de reden waarom ik hier ben en daarom zijn de sterrenzaden die jullie zijn hier deze twee dagen.

Jullie willen weten wie de sterrenzaden werkelijk zijn? Jullie zijn het allemaal. Het is tijd om het potentieel te begrijpen. Zou ik gelijk kunnen hebben? Zouden jullie echt van een andere plaats kunnen komen?

Om deze redenen Ben IK verliefd op de mensheid. De liefde van een ouder bloeit zelfs nog meer als de ouder het kind ziet groeien naar een puber en een volwassene die opeens zelfbewustzijn heeft en aan de ontdekkingsreis begint. Wie ben ik? Hoe ben ik hier werkelijk gekomen? En hoe gaat het verder? Deze vragen roepen om antwoorden en deze antwoorden zullen nieuwe, onthullende waarheid zijn.

— Kryon van de Magnetische Dienst