Kryon nieuwsbrief

Kryon nieuwsbrief

7 januari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk,

Monika en ik vinden het echt heerlijk om vragen te beantwoorden die wij ontvangen van oude zielen op de planeet.

Deze vraag komt van Gabby in Canberra, Australië. Zij vraagt: “Wat is het verschil tussen frequentie en vibratie?”

Antwoord:

Gabby stelt een goede vraag omdat de ene wetenschappelijk is en de andere metafysisch, bovennatuurlijk. Onthoud dat ik in hart en nieren werktuigkundige ben en dat ik, ondanks dat ik nu channel, die passie en kennis niet heb weggegooid.

Eerst maar even het lineaire gedeelte. Wat is vibratie? Het is een woord dat refereert aan de oscillatie van alles, met name atomen. Je zou dus kunnen zeggen dat iets vibreert, en dit betekent dat het heel, heel snel terug en vooruit beweegt. Dit noemt men dan vibreren.

Frequentie is de snelheid waarmee het terug en vooruit gaat….het trillingsgetal waarmee het vibreert. (hoe snel of hoe langzaam)

Laten wij nu eens kijken naar de manier waarop wij dit esoterisch gebruiken omdat wij als metafysische mensen, als lichtwerkers, vaak zeggen dat iets op een zeer hoog niveau vibreert, of dat bijvoorbeeld de frequentie van de Aarde omhoog gaat.

Dit is allemaal metafysisch, de taal die wij gebruiken, en het betekent feitelijk hetzelfde. Het refereert aan een ontwakende planeet of aan iets dat beter wordt!

Soms zeggen wij dat iets zijn vibratie heeft verhoogd en dat is in de basis hetzelfde. Je kunt er dus aan denken als hetzelfde woord, het wordt alleen op verschillende manieren gebruikt en het is meestal praten over bovennatuurlijke dingen.

Zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst