Kryon nieuwsbrief

Kryon nieuwsbrief

8 januari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Er is soms kritiek van degenen die elke dag mediteren en channelen. Velen zouden zeggen: ”Waar is dit allemaal goed voor?” De vraag op zichzelf geeft een misvatting aan over dit proces.

Meditatie is er niet alleen om het individu te verhogen. De critici begrijpen niet dat dit energie is van oude zielen die recht de planeet in gaat, en de planeet reageert daar dan op omdat die deel uitmaakt van het Merkabah van degene die mediteert. Maar het is geen lineaire reactie

Een paar mensen die dit doen kunnen feitelijk de vibratie van hun hele omgeving verhogen omdat er zo velen van jullie zijn die bereid zijn om te zitten, stilt te zijn en dit te weten.

Dit is het begin van nieuw “zien”. Dit zijn de dingen waarover wij eerder hebben gesproken, behalve dat wij deze informatie nooit precies afstemden op de oude zielen die ontwaakten. Dit is een nieuwe brug. Het is een brug die nu heel makkelijk overgestoken kan worden en die open gaat.

Wat gebeurt er als deze planeet rustig gaat worden en niet meer actief is en er nog maar heel weinig vervuiling is? Op dit moment gebeurt er dit: Alle activiteit en herrie worden voor een tijdje iets rustiger.

In die rustige ruimte zijn al die nieuwe dingen in staat om naar de oude zielen te stromen die er eerder niet doorheen konden komen. Beginnen jullie enkele redenen te herkennen en te begrijpen die achter de huidige  gebeurtenissen op de planeet zitten, en waarom het iets rustiger wordt?

Dit is allemaal tijdelijk, lieve mensen, en het zal voorbij gaan. Maar op dit moment, op die plek waar alles is gestopt, begint de intuïtie van oude zielen door de sluier heen te vliegen naar het bewustzijn van velen van jullie.

De pijnappelklier in de oude zielen, gaat zeer actief worden en zal jullie visioenen geven aan degenen die op deze manier kunnen zien en die daar de kanalen voor zijn.

Nieuwe processen gaan zich voordoen, zelfs voor de helers die dit al veertig jaar of langer doen. Vele helers zitten nu achterover en zeggen: “Jemig, heb ik dit gemist? Hoe is dit gebeurd?”

Lieve mensen, dit is wat er gebeurt als jullie jezelf tot rust brengen. Jullie beginnen naar je eigen werk te kijken en jullie gaan zien dat dit zelfs nog groter kan zijn dan jullie dachten. Het is prachtig!
 
Het is als een verandering van kanalen op jullie radio, van de ene frequentie naar de andere, en jullie gaan meer leren door je af te stemmen op de nieuwe frequentie.

— Kryon van de Magnetische Dienst