Kryon nieuwsbrief 7 juni 2021

Kryon nieuwsbrief

7 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk,

Toen ik voor het eerst naar deze planeet kwam gaf ik jullie een basis “Kryon-metafoor.” Ik vertelde jullie dat als jullie in een donkere kamer zijn en een lucifer aansteken, er interessante dingen gebeuren.

De eerste is dat iedereen een beetje beter kan zien – iedereen. De meesten ervan kunnen de luciferdrager niet eens kennen of weten niet waar het licht vandaan komt, maar zij hebben gewoon een beetje licht en iedereen profiteert daarvan.

Het is een metafoor die betekent dat hetgeen jullie voor jezelf doen vaak groter is dan jullie denken en dat het niet alleen voor jezelf is.

Is het te groot om te zeggen dat alle zielen van de mensheid het kunnen weten als jullie dit licht ontsteken?

Onthoud dat bewustzijn een zeer grote multidimensionale afdruk heeft. Het is niet lineair.
Sommigen van jullie ontvangen nu een groter bewustzijn over dit geheim en zeggen: “Ik wil deze dingen weer horen. Ik wil sommige van deze ideeën gaan uitvoeren!”

Als dit bij jullie het geval is hebben jullie zojuist de knop van intentie omgedraaid. Al meer dan dertig jaar gaven wij jullie informatie over de kracht van pure intentie als een axioma om je leven te verbeteren.

Deze levensbal die jullie tegen de Heuvel op rollen om van de angsten af te komen….gaat echt tegen de Heuvel op als jullie ertegen duwen. Voelen jullie dit?

Dit is het verborgen geheim. Vrij zijn bevat de vrijheid om bewustzijn te verzamelen als een actievolle energie die jullie hele realiteit kan veranderen.

Zijn jullie in staat om compassievolle actie in jullie denken ten opzichte van iedereen, inclusief degenen waar jullie niets mee willen doen, te kunnen hebben? Kunnen jullie – wat dan ook  – van elke ziel houden?

Kunnen jullie je rond je eigen huis ophouden of blijven jullie binnen en worden jullie terneergeslagen door angst en uitdagingen, enzovoorts?

Liefde verandert alles! Het is meer dan alleen maar een hand die de bal laat rollen. Het helpt jullie, lieve mensen. Het is jullie bestemming als oude zielen.

Als jullie gaan onderzoeken wat jullie nog nooit onderzocht hebben, bewandelen jullie helemaal geen onbekend pad. In plaats daarvan bevinden jullie je op een prachtig pad waarvan jullie voelden dat het jullie toebehoorde. Jullie hebben gelijk!

Wij geven jullie nu al deze dingen omdat dit nu kan. Maar deze boodschap is jullie hoofdzakelijk gegeven omdat jullie hebben besloten om “te gaan kijken” en om vandaag bij ons te zijn.

Dit zal niet de enige keer zijn dat wij deze informatie in een channeling brengen want dit is de kerninformatie die wij jullie geven en waarvoor wij hier zijn gekomen als jullie als beschaving, het zouden redden om voorbij het ijkpunt van 2012 te komen. Dit deden jullie!

Jullie zijn groter dan jullie denken – veel prachtiger dan jullie denken. Wij kennen de naam van ieder van jullie!

En zo is het.

Zegeningen,