Kryon nieuwsbrief

Kryon nieuwsbrief

28 januari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Affirmaties van Kryon om je leven te veranderen

Groeten Henk,

Onlangs gaf Kryon een serie van vier channelings die dingen beschreven die recht voor onze ogen zijn verborgen.

Dit zijn (1) Jullie Meesterschap, (2) Jullie mogelijkheden om je DNA te veranderen, (3) Jullie ziel, en (4) Jullie controleren je realiteit. Kryon vertelde ons herhaaldelijk dat wij geen slachtoffers zijn. In plaats daarvan zijn wij prachtige deeltjes van de Schepper en kunnen wij onze eigen realiteit scheppen.

Kryon nodigt ons uit om deze waarheid te claimen. Jullie kunnen deze statements voor intentie ook luid uitspreken

“Lieve Spirit, ik begrijp dit geschenk. Lieve Spirit, ik ben geen slachtoffer van verandering. Lieve Spirit, mijn pracht kan helpen om voor mijzelf een realiteit te scheppen die gezond is, die stuurt naar de juiste plaats en niet bij toeval. Lieve Spirit, ik heb de intentie voor het beste voor mijzelf. Lieve Spirit, laat mij op de juiste plaats op de juiste tijd zijn.

Lieve Spirit, ik wil mijn pracht nemen en dit naar de toekomst brengen om de oplossingen te zien voor alle dingen die in mijn leven ongepast zijn. Lieve Spirit, dit is mijn erfenis. Ik ben mij bewust van de nieuwe energie en ik claim die voor mijzelf in de wetenschap dat het licht op mij zal schijnen. Het is het licht van mijn eigen ziel. Het is het licht waarmee ik hier ben gekomen. Het is het licht dat alles vanaf nu zal veranderen!”

Als jullie daar dan een “Amen” aan toe willen voegen, doe dat dan. Dit is traditie. Het is zeker een affirmatie, een gebed, en het zal jullie realiteit veranderen.

Deze dingen zijn echt, lieve mensen, en steeds weer bewezen. Sommige kunnen zelfs worden gemeten. Dingen die vlak voor jullie ogen zijn verborgen. Jullie kunnen je leven met deze dingen veranderen. Helemaal zelf!

— Kryon van de Magnetische Dienst