Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

29 januari 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…

VRAAG:
“Lieve Kryon, ik heb een vraag waar ik al lang mee worstel en ik kan het antwoord daarop niet vinden. Nu de wereldbevolking nog nooit zo massaal is geweest (bijna 8 miljard mensen), waar zijn al die zielen al die tijd gebleven, in de tijd waarin de Aarde nog niet zo bevolkt was?

ANTWOORD:
Op de plaats die jullie “de andere kant van de sluier” noemen, zijn er meer entiteiten in “de vijver van God” dan jullie kunnen bevatten. Elke ster die jullie zien, en niet kunnen zien, vertegenwoordigt een haar op het hoofd van een engel. Wij zijn ontelbaar en toch oneindig.

De Aarde is bevolkt met deze engelachtige schepsels die jullie “God” noemen, en jullie zijn daar een van. Velen hebben eonen lang gewacht om deel uit te maken van de prachtige test die jullie Aarde noemen. Jullie bevolkingstoename stelt hun in staat om met jullie mee te doen op jullie planeet van vrije keuze.

Op een bepaald moment zullen jullie vol zijn, en als de menselijke wijsheid dan op het punt is dat wij verwachten, zullen jullie daarmee omgaan op een manier die gezond verstand en eer in zich heeft.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst