Kryon nieuwsbrief – Als iemand in je leven niet in esoterie gelooft

Kryon nieuwsbrief

4 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als iemand in je leven niet in esoterie gelooft

Groeten Henk,

Wij houden ervan om vragen te beantwoorden die wij van oude zielen op de hele planeet ontvangen.

Deze vraag komt van Neha uit Engeland. Neha vraagt: Wat heeft Kryon te vertellen over families die niet in esoterie geloven? Hoe moeten wij met hen omgaan zonder veroordeeld te worden of je schuldig te voelen?

Er is geen manier om iemand uit je familie te overtuigen om in esoterie te geloven. Als jij, of iemand van onze lezers, voelt dat hetgeen jij gelooft uitgedragen en verteld moet worden, gooi dat idee dan maar weg in de vuilnisbak met de naam: “Dit leerde ik in de kerk!”

Als jij je familie esoterie wilt laten zien, toon hen dit dan door jouw liefde voor hen. Als zij een positieve en liefhebbende verandering in jou zien is dat de allerbeste manier om hen te laten zien dat jij iets hebt dat werkt!

De stelling is dus dat zij waarschijnlijk niet zoveel hebben dat werkt, dat zij een beetje disfunctioneel zijn, misschien zelfs een beetje boos ten opzichte van elkaar.

Wel, dit is gewoon de menselijke natuur, en vaak is dat een leven zonder veel vrede en doelen.

Een deel van het tonen van liefde aan hen is geduld met hen te hebben als zij jou belachelijk maken. Dit is moeilijk, mensen. Echt waar, ik heb het zelf meegemaakt.

Ik wil jullie een van Kryons axioma’s voor meesterschap geven.

Zijn jullie er klaar voor? “Meesterschap reageert niet, meesterschap observeert. en denkt dan na over de meest geschikte compassievolle handeling.”

Er is volwassenheid voor nodig om te besluiten om niet te reageren op wat zij zeggen. Verdedig niet wat je doet (verdedig dit nooit). Vind in plaats daarvan iets dat gratie heeft en wat vaak ontwapenend is in die situatie of hen in een andere stemming brengt.

Laten wij bijvoorbeeld eens zeggen dat je broer een kamer binnenkomt en zegt: “Heb je nu nog steeds contact met al die ET’s van de bijeenkomst van Kryon?” Lachen, lachen, lachen. Antwoord van jou: “Zeker, en zij vertelden mij gedag te zeggen tegen de beste broer die er bestaat!” Reageer niet, maar toon in plaats daarvan liefde!

Neha, dit is een van de moeilijkste dingen die wij doen omdat het hier om onze eigen familie en vrienden gaat. Zij kennen ons zo goed, maar je moet het menen, die liefde. Dit is echt een antwoord op jouw vraag en het is de allerbeste.

Begin hier langzaam mee als dit een geschikte oplossing voor jou is, voel je nergens schuldig over. Doe je best om van je familie te houden….zoveel dat zij zullen weten dat jij werkelijk iets hebt gevonden dat werkt en dat zij dit in jou kunnen zien.

Wie weet? Misschien komen sommigen van hen wel stiekem naar je toe en vragen hoe jij dit doet. Veroordeel hen niet….houd gewoon van hen!

— Kryon van de Magnetische Dienst