Kryon nieuwsbrief – Ascensie-bewustzijn

Kryon nieuwsbrief

29 oktober 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ascensie-bewustzijn

Groetjes Henk,

Wat een traktatie is het altijd om voor degenen te komen die zouden afstemmen om naar deze boodschap te luisteren, vooral degenen die voor de eerste keer afstemmen. De berichten die ik heb, worden altijd in liefde gegeven.

Je zou kunnen zeggen dat de bedoeling van dit hele proces dat je nu ervaart wat de intentie van liefde is, zodat het door een barrière zou kunnen breken, als die er was, om je te laten weten dat deze dingen misschien anders zijn dan jij dacht dat ze zouden zijn of dat er een agenda hier is.

De agenda, dierbaren, is licht, zodat jullie dingen zouden kunnen zien die je eerder niet zag. Misschien kun je plotseling genieten van iets waarvan je dacht dat het ongrijpbaar was, misschien het gevoel van gezondheid, welzijn of vreugde in je leven, wat er ook gebeurt, wetende dat bijna alles wat je voor je ziet iets is dat je waarmee u kunt werken, waarmee u kunt veranderen, die u kunt verbeteren.

Dierbaren, jullie zijn hier niet gekomen om te lijden, of om gestrest te zijn, of om je zorgen te maken, of om bang te zijn.

Piekeren en angst lijken een diep gat te creëren dat alleen maar dieper wordt als je je meer zorgen maakt, of meer vreest. Wat als je het tegenovergestelde zou kunnen doen? Als je datgene wat je gelaat is kunt trainen om naar te kijken, wat het ook is en dankbaar te zijn voor wat je hebt, start je een proces waarbij het gat begint op te vullen, en de zorgen en angst wegvallen, en oplossingen beginnen te verschijnen.

Begrijpen jullie dit, dierbaren? Spirit weet wat voor jou werkt. Spirit kent jou beter dan jij jezelf kent. Je verzint alleen dingen waarvan je denkt dat ze zullen werken: “Lieve Spirit, terwijl ik op deze knop druk, geef me wat ik nodig heb.” Geef niet aan wat u denkt dat het antwoord is, want dat beperkt alles.

Laat in plaats daarvan liefde en welwillendheid je intentie zijn. “Lieve Spirit, ik hou van je. Ik ben genoeg verliefd op mezelf om te vragen dat alle dingen die goed zijn in mijn leven en de anderen om me heen langzaam evolueren. Ik zal niet klagen dat ik niet precies heb gekregen waar ik vroeg om. Ik kreeg meer.”

Wat vind je ervan? Vind je het goed om meer te krijgen dan waar je om vroeg?

Wen eraan. Dit is de toekomst.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst