Kryon nieuwsbrief: Ben jij er klaar voor om je leven te veranderen?

Kryon nieuwsbrief

1 april 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ben jij er klaar voor om je leven te veranderen?

Hallo Henk,

Als jij de zaal binnengaat is er lawaai in die zaal, veel lawaai. Als jij binnenkomt stopt dit opeens en haalt iedereen eens diep adem. Er zijn veel mensen in die zaal. Zij stopten allemaal, het geluid stopte, en zij kijken allemaal naar jou.

Laat mij uitleggen wat er nu gaat gebeuren.

Jij kwam in een groep kinderen, en zij zien jou en nu barst het weer los, zij lachen en applaudisseren en zij zijn heel blij om jou te zien. Zij drommen om jou heen als je de zaal inloopt en proberen je hand te pakken. Zij zijn heel blij om jou te zien.

Het is moeilijk om niet naar die prachtige kinderen te lachen, om wat zij zeggen, wat zij doen, en hoe vreugdevol zij zijn. Kijk naar hen! Er zijn er heel veel. Het is vreemd om jezelf in al deze kinderen te herkennen. Wie is dit? Wie kunnen zij zijn?

Zij komen om je heen en lachen. Zij trekken aan jouw handen. “Kom mee, hier naartoe. Wij willen jou iets laten zien. Wij hebben allemaal tekeningen gemaakt omdat wij al dachten dat jij hier zou komen. Wij vinden het heerlijk om een tijdje met jou door te brengen!”

En jij gaat graag met hen mee.

Ik wil jou laten zien wat vreugde is. Maar wie geeft jou die? Elk van deze kinderen ben jij; het is jouw innerlijk kind van elk leven dat jij ooit hebt geleefd….de beginjaren, voordat jij verantwoordelijkheden kreeg, voordat jij je ergens zorgen over hoefde te maken. Zij zijn jij en daardoor willen zij een ongebreidelde vreugde met jou delen.

Wat zou dit betekenen? Voor jou, verwijdert het angst. Terwijl jij vreugdevol bent, lacht, en geintjes maakt, heb jij weinig angst omdat jij zoveel vrede hebt, lacht en vreugde voelt. Het verwijdert vele dingen, het neigt er zelfs naar om ziekten te verwijderen. Dit is al eerder gedocumenteerd, lieve mensen.

Dit is besmettelijk en het gaat naar je cellulaire structuur, al dit lachen, al deze prachtige gezichten. Zij zijn bijna allemaal in EEN bewustzijn, EEN stem. Zij luisteren naar jou en jij luistert naar hen. Jullie lachen en jullie huilen omdat jullie vreugdevol zijn.

Hier is wat ik wil. Ik wil dat jullie dit herkennen en het mee naar huis nemen. Ik wil dat jullie in staat zijn om te denken aan deze metafoor, deze Cirkel van Twaalf, steeds als jullie maar kunnen.

Als jullie in de ochtend opstaan, denk dan aan deze kinderen, je innerlijke kinderen. Zij zijn allemaal JIJ! In deze Cirkel van Twaalf zijn jullie allemaal in jouw ziel. Het zal jullie leven veranderen!

Kunnen jullie je zoiets voorstellen als jullie ontwaken in de ochtend? Het lachen van het kind binnenin horen voordat jullie ’s avonds gaan slapen?

Ik wil dat jullie hier blijven en doordrenkt zijn met vreugde – alles wat jullie in je leven met vreugde hebben ervaren, en ook in al die levens daarvoor. Blijf, blijf en lach, blijf, en heb de vreugde van het innerlijk kind!

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst