Kryon nieuwsbrief – Bij de Cirkel van Twaalf zijn alle zielen welkom

Kryon nieuwsbrief

8 juli 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bij de Cirkel van Twaalf zijn alle zielen welkom

Hallo Henk,

Een van de dingen waar we het meest van genieten, is het beantwoorden van vragen van onze Kryon-gemeenschap.

Perry uit Chicago zegt dat “in het Cirkel van Twaalf-theater, wanneer ik vraag om de zielen van de dierbaren om in het publiek te zijn, ik verschillende dierbaren en mensen die zijn overleden zie. Ik zie echter ook de Ziel van mijn moeder, die hier nog steeds is. Hoe kan dat zijn?”

Deze vraag is erg lineair en komt rechtstreeks uit je getrainde geest.

We hebben dit allemaal als we opgroeien. Laat me je dit vragen. Krijgt je moeder alleen een ziel als ze niet leeft?

Wanneer we een groep zielen bezoeken in een multidimensionale ruimte, maar vooral in de Cirkel van Twaalf, bezoeken we een bron die springlevend is. De toestand van een ziel is misschien veel levendiger dan die van een mens, omdat hij voor altijd is en alles weet.

Als we naar de andere kant van de sluier gaan, wat precies is wat we doen in de Cirkel van Twaalf, hebben we de neiging om alleen degenen te zien die zijn overgegaan. Dat is heel cultureel. Het is wat ons is geleerd, en dat is de manier waarop wij denken.

Door dit hier heel anders te maken, in de Cirkel van Twaalf, misschien iets spookachtigs voor velen, kunnen we ook een visioen van onszelf krijgen uit onze andere levens. Maar we leven natuurlijk nog steeds hier.

Dus het is er allemaal omdat alle zielen op elk moment beschikbaar zijn. Het laat zien hoeveel kracht we hebben om op spiritueel niveau met onszelf te werken, zelfs terwijl we op de planeet leven.

Het maakt allemaal deel uit van de ongelooflijke gereedschappen die we tot onze beschikking hebben op een manier die we nog nooit eerder hebben gehad.

Daarom blijft Kryon ons steeds maar weer vertellen dat we magnifiek zijn.

— Kryon van de Magnetische Dienst