Kryon Nieuwsbrief Cirkel van Twaalf.

Kryon Nieuwsbrief

Cirkel van Twaalf.

30 juli 2021 /  Via Lee Carroll

Geplaatst: 5 augustus 21
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

 

Hallo, allemaal. Er is een vraag binnengekomen over wat de Cirkel van Twaalf is. Dit is niet zo makkelijk te beantwoorden omdat het best taaie kost is.

Laat mij jullie dit vertellen: als wij op helingwoensdagen met de Cirkel van Twaalf bezig zijn – iets wat wij nu al vele maanden doen – denken vele mensen dat wij met twaalf meesters zijn en wij hierbij precies in het midden zitten. Dit zou heel lineair zijn en zo is het ook helemaal niet.

Laat mij proberen het jullie uit te leggen. Het is een energie. De Twaalf vertegenwoordigt de goddelijke structuur van het Universum. Het vertegenwoordigt de compleetheid van het Geheel. Daarom geef ik jullie de definitie van de Cirkel van Twaalf. Het vertegenwoordigt de structuur van Al Wat Is en de spirituele compleetheid van alle dingen.

Ik wil jullie laten weten waar dit vandaan komt en er komt een beetje wetenschap bij, veel compassie. Het is iets waarbij je de puntjes kunt verbinden, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Als wetenschappers langskomen en rondkijken zoals jullie dit doen, weten zij dat dit Universum is gevuld met segmenten van vier, zes en twaalf. Het lijkt erop dat alle structuren deze betekenisvolle dingen gemeen hebben en dat alle goddelijke structuren van dit Universum zowel micro als macro zijn. Overal waar jullie komen zien jullie dingen die deelbaar zijn door vier en vaak ook resulteren in twaalf. Overal! Dit is de compleetheid van het Geheel.

Laat mij beginnen met een stukje geschiedenis….een mooi uitgangspunt. Wisten jullie dat de Egyptenaren bij hun berekeningen van het twaalf-stelsel uitgingen. Er zijn ook mensen die ervan uitgaan dat zij bij het bouwen van hun piramiden hetzelfde deden, maar dat is slecht speculatie. Wat wij wel weten is dat zij in twaalf telden.

Dan de kalender van de Maya’s die ik heel interessant vind. Hun berekeningsbasis bestond uit twintig, maar kijk eens naar hun kalender. Hun jaar was gebaseerd op 360 dagen en zij gingen voor hun berekeningen uit van 7.200 dagen en een andere van 144.000 dagen. Hier is natuurlijk een reden voor. Ook nog 57. 620 dagen…..allemaal deelbaar door vier.

Kijk eens naar de Joodse kalender….deelbaar door vier. Kijk naar de Chinese kalender….deelbaar door vier! Verbind de puntjes maar eens. Voordat wij hier metrisch gaan worden zijn er interessante meetgetallen. Wij hebben er veel van in de Verenigde Staten: 16 ounces in een pound. In Engeland: twaalf pence in een shilling. Jullie weten dat waarschijnlijk wel. Waar komt een dozijn vandaan en waarom is het gebruik ervan zo algemeen? Twaalf inches in een foot – een yard? Dan gaan wij spiritueel worden: hebben jullie het weleens gehoord….twaalf stammen van Israël. Er is het getal 144.000 dat steeds in de Schrift terugkomt. Er waren twaalf apostelen van Christus. Twaalf ridders van de Ronde Tafel. Waar haalden zij toch steeds die Twaalf vandaan als wij toch met tien rekenden? (Ons decimale stelsel)

Hoe zit het met astrologie? Alles gebaseerd op twaalf tekenen van de dierenriemen.

Dan gaan wij wat dieper in de Schrift….echt interessant. Ik zou zeggen dat het meest voorkomende getal in de Bijbel de twaalf is: 187 keer! Spiritueel gezien – zoek het maar op – betekent dit de voltooiing van het Geheel.

Ik heb een stukje uit de Schrift voor jullie te lezen. Het komt uit Openbaringen. Denk eens aan Ezechiël die het Nieuwe Jeruzalem noemde. In feite een hemel op aarde, maar dit refereerde metaforisch gezien aan een plaats en zij gaven ook de maten van deze plaats. Openbaringen 16 en 17: het Nieuwe Jeruzalem had, zijn jullie er klaar voor, twaalf poorten en de muren waren 144 vierkante stenen hoog (stenen van 45,72 cm) De stad was 12.000 furlongs (1 furlong = 20.116,8 cm) in het vierkant.

Laten wij nu even praktisch zijn. Hoeveel wetten zijn er in de natuurkunde? Tatata! Jullie raden het al: Vier! Jullie kijken naar iets dat zo elementair en basaal is als tijd….60 seconden in een minuut. Muziek: wisten jullie dat er twaalf have octaven zijn in een octaaf? Bij jullie navigeren heeft een kompas 360 graden in een cirkel. Dan het DNA….raad eens: hoeveel basisparen zijn er. Er zijn er vier. Iemand heeft weleens gevraagd waarom er 23 paar chromosomen zijn in plaats van 24? Kryon zegt dat er 24 zijn, die zijn er altijd geweest, maar een ervan is multidimensionaal. Er zijn twaalf maanden in een jaar, 24 uren in een dag. Beginnen jullie de puntjes al te verbinden? Toen men begon om water te kristalliseren kreeg men prachtige kristallen die waren opgebouwd uit drie, zes en twaalf.

Willen jullie weten waarom dit zo is? Het is de natuurlijke orde van de dingen!

Deze vind ik de leukste (omdat ik een nerd ben). Ik wil dat jullie de chip even uit je camera halen – als jullie er een hebben – en het getal daarop lezen. Bijna elk getal dat daarop staat, ondanks de grootte van de chip, is deelbaar door vier. Vier of acht, of 32….64….128….512. Waarom is dit zo? Hebben zij dit zo ontworpen. Nee, zij hebben het zo niet echt ontworpen, zij namen de natuurlijke orde van dingen….daarom viel het digitaal zo in elkaar.

Er is er nog een: als jullie een computer met een harde schijf hebben, de meesten van jullie hebben er een, draait deze schijf een aantal omwentelingen: 54.000, 72.000….allemaal deelbaar door vier. Wat dit heeft te maken met spirituele dingen? Het is de natuurlijke orde van de dingen! Alle natuurlijke dingen zijn deelbaar door vier.

De Cirkel van Twaalf is de goddelijke structuur in ons allemaal, de vier, de zes, de twaalf. Zij omringen ons met spirituele compleetheid….de Cirkel van Twaalf.

Als jullie hieraan meedoen worden jullie compleet….heel met het Universum….met alle dingen. Dat is de Cirkel van Twaalf!

Dank jullie wel!

Lee Carroll