Kryon nieuwsbrief – De beste uitvindingen zullen geen geavanceerde technologie zijn

Kryon nieuwsbrief

18 december 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De beste uitvindingen zullen geen geavanceerde technologie zijn

Groetjes Henk,

Wees niet verbaasd als de meest geavanceerde ontdekkingen die jullie gaan doen, die deze planeet ingrijpend zullen veranderen, niets te maken hebben met kunstmatige intelligentie of enorme hoeveelheden computers. Je zou kunnen zeggen dat het “terug naar de basis” is, omdat sommige van de beste uitvindingen patronen en basisfysica zullen gebruiken die er altijd al waren, maar waar je nog niet aan hebt gedacht.

Het einde van batterijen – en het elektriciteitsnet!

Laat me het hebben over het magnetische energiewiel. Het kunnen twee of zelfs drie wielen zijn, maar er is een eenvoudig patroon, een reeks magneten die, als ze correct worden geplaatst, een wiel voor altijd kunnen laten draaien.

Je bent je ervan bewust, nietwaar, dat natuurlijke magneten erg krachtig zijn, en ze duwen en trekken met veel kracht, zonder rust of verversingstijd, en zonder bijwerkingen en zonder brandstof.

Dit is een groot geheim! Waarom hebben jullie dit niet eerder gezien? Zet ze samen in een reeks waar ze tegen elkaar duwen en trekken en elk gewenst wiel laten draaien – tot het einde der tijden!

Dierbaren, luister: als je iets kunt laten draaien, kun je het aansluiten op een elektrische generator. Elektriciteit, in welke hoeveelheid dan ook, voor altijd!

Ik wil dat je bedenkt wat dit betekent. Stel je voor: geen batterijen. “Kryon, waar heb je het over? Je moet batterijen hebben.”

Dierbaren, die uitspraak is zoooo van gisteren!

Stel je je favoriete apparaat voor. Een telefoon misschien? Wat als het in plaats van een batterij een kleine, miniatuur, draaiende magnetische motor had die het apparaat in real-time aandreef – voor altijd!

Er zijn in de toekomst niet alleen geen batterijen, maar ook niets opladen. Elk elektronisch ding dat je hebt, heeft zijn eigen kleine, draaiende generator ingebouwd.

En zo is het,