Kryon nieuwsbrief – De Cirkel van Twaalf is een liefhebbende energie voor iedereen.

Kryon nieuwsbrief

13 Mei 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 De Cirkel van Twaalf is een liefhebbende energie voor iedereen.

Groeten Henk,

Wij zijn opgewonden om deze vragen die van jullie allen komen, te beantwoorden.

Deze vraag komt van Gilad, helemaal uit Israël. Gilad vraagt: “Is het mogelijk om degenen die mij na staan uit te nodigen in de Cirkel van Twaalf?

Het antwoord is Ja, ja en ja!
Ik wil empathisch zijn over de Cirkel van Twaalf. Elke week wordt de Cirkel van Twaalf gegeven als meditatie en een diepgaande visualisatie. Het is maar een van de voorbeelden van wat een mens kan doen met deze nieuwe energie. Wij hebben zoveel meer wat wij kunnen doen.

Ik zou al jullie geliefden uitnodigen die je hier zou willen hebben. Heb de intentie dat jullie geliefden dit kunnen zien en ook mee kunnen doen in hun eigen Cirkel van Twaalf en dat zij dit kunnen noemen zoals zij zelf willen.

Hoewel sommigen het hiermee oneens zullen zijn, is deze energie die wij     presenteren, beschikbaar voor alle mensen op de planeet, ongeacht hun geloofssysteem.

Het is privé en geen doctrine. Het is een liefhebbende energie. Het zijn jullie zelf, aan het werk met jullie eigen ziel. Het maakt niet uit wat jullie is geleerd over aanbidden.

Het brengen van degenen waar jullie om geven in je eigen zielenenergie, gaat ook regelrecht naar wat wij het Veld noemen – iets dat helemaal om ons heen is en om iedereen op de planeet, een multidimensionaal Veld. Het is een proces waaraan je gewend raakt als je voor anderen bidt. Het is niet nieuw en het heeft een veel krachtiger perspectief.

Veel gebeden en licht worden vandaag de dag gestuurd naar degenen die in problemen zitten en pijn hebben. Er zijn er nu waarschijnlijk meer dan een paar maanden geleden, en zij hebben het nodig.

Door het erbij voegen van al die mensen in jouw Cirkel van Twaalf-ervaring, zijn jullie direct bij de Bron van alle liefde en compassie.

Het maakt een verschil voor iedereen waar jullie aan denken, inclusief jezelf.

Zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst