Kryon nieuwsbrief: De hoogste en de machtigste kracht van de mensheid.

Kryon nieuwsbrief:

5 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De hoogste en de machtigste kracht van de mensheid.

Groeten Henk,

Er zijn dingen die het lichaam van jullie doet en die alleen maar te maken hebben met bewustzijn en niets anders. In de laatste twintig jaar is er een openbaring aan bewijzen daarvoor geweest. Bewustzijn is energie. Het kan natuurkunde veranderen!

Er werd niet altijd zo over gedacht. In het verleden was bewustzijn iets dat esoterisch was, niet goed bepaald kon worden en het hoorde niet thuis in de natuurkunde. Nu is dit wel zo. Er is nu langzamerhand een bewustzijn dat bewustzijn absoluut moet worden gezien als energie.

Denk eens na: Als bewustzijn energie is dan moeten er, zoals bij alle andere soorten energie, wetten zijn, axioma’s. Het wordt voorspelbare wetenschap.

Als jullie dit gaan uitzoeken en begrijpen wat dit is, zullen jullie enkele diepgaande antwoorden hebben op sommige van de grootste mysteries van de gezondheid: De energie van bewustzijn is de reden van het placebo-effect!

Iemand neemt een gesuikerde pil en er werd hem verteld dat de pil een kuur zal scheppen – en dit gebeurt dan ook! Ja, het geneest! Wat is er aan de hand? Hoe is dit mogelijk?

Iemand neemt een homeopathische tinctuur die te klein is om een chemische reactie te vertonen. Ja, het werkt! Wat gebeurt er? Hoe werkt dit?

Het antwoord is de energie en de natuurkunde van bewustzijn, gecombineerd met iets dat spiegelneuronen wordt genoemd: Wat het lichaam ziet en verwacht, schept het vaak zelf.

Misschien zien jullie een ander een maaltijd eten en beginnen jullie te kwijlen. Dit is bewustzijn over natuurkunde, lieve mensen.

Hebben jullie je ooit afgevraagd of spiegelneuronen een sterk en groter aandeel kunnen hebben in een aankomend systeem van genezing? Wat als jullie je lichaam zouden kunnen overtuigen om te helen?

Spiegelneuronen kunnen het verschil vertellen tussen hetgeen jullie geloven of wat er chemisch gezien gebeurt. Daarom: bewustzijn instrueert het lichaam om zichzelf te helen, en dat doet het ook!

Nu begrijpen jullie hoe spontane genezing kan werken. Als jullie het lichaam ervan overtuigen dat er heling is, gelooft het compleet dat het zichzelf heelt.

Dit zal een nieuw helingproces zijn. Het zal het beste zijn dat ooit heeft bestaan….gebruik makend van de energie van bewustzijn op nieuwe, meetbare, wetenschappelijke manieren.

Geen kunstmatige intelligentie – geen super hi-tech. In plaats daarvan wordt dit de onthulling van wat jullie mensen altijd al hadden. Krachtig!

Ik wil dat jullie over deze dingen nadenken omdat zij in het Veld zijn. Denken jullie dat de wetenschap, toen zij dit ontdekten, het verder maar hebben laten zitten? Nee, zij wilden hier meer over weten.

Het eerste dat zij zich realiseerden was dat zij te maken hadden met een multidimensionale energie. Zeker, de wetenschap zal niet meteen denken aan de potentiëlen die er zijn, maar uiteindelijk zullen zij dit zeker gaan doen.

Hoe lang dit zal duren? Dat hangt van jullie af. Hoeveel van jullie geloven deze dingen? Want het geloof zelf, zou je kunnen zeggen, is een overbrenger van realiteit omdat jullie, als jullie iets geloven, dit kunnen laten gebeuren!

Er komen veranderingen naar deze planeet, lieve mensen, en ik heb jullie dit verteld. Wij blijven jullie vertellen over de dingen die de mensheid zullen verheffen en er zal een tijd komen waarin het laatste wat jullie zullen willen doen, het doden van een ander is!

Ik heb deze dingen al eerder gezien op andere plaatsen waarover ik heb gesproken. Ik heb het al gezien!

IK Ben Kryon en ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst