Kryon nieuwsbrief – De integriteit van de waarheid komt naar voren

Kryon nieuwsbrief

De integriteit van de waarheid komt naar voren

7 november 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk,

Laten we eens een citaat van Kryon bekijken:. “Licht zal zijn hoogste niveau vinden, waarheid zal zijn hoogste niveau vinden en het kost gewoon tijd.”

Wat bedoelt Kryon met die zin?

Ik wil dat iedereen even diep ademhaalt. Deze uitspraak is nieuw voor onze tijd. Het is echt. Het is mooi. Het was niet altijd zo op de planeet. Heb je dat? In feite wist iedereen in een oudere energie dat corruptie en onwaarheid de overhand hadden.

Onze geschiedenis zit er vol mee, mensen. Ik bedoel, het staat er gewoon helemaal vol mee. Mensen in leidinggevende posities in het verleden creëerden vaak oorlogen om wapens te verkopen zodat ze winst konden maken. Je weet dit. Oorlog werd een bedrijf, en is dat waarschijnlijk nog steeds. Veroveraars wilden daarvoor middelen. Daarom gingen ze ten strijde.

Het menselijk leven deed er niet veel toe. Kijk eens hoeveel mensen er zijn vermoord. Hoe lang ging dat door? Het antwoord is natuurlijk dat het altijd zo was. Op dit moment is dat in bepaalde delen van de planeet nog steeds zo.

Ik denk dat je dat wel weet, maar wat aan het veranderen is, is het bewustzijn van licht. Plots, met deze nieuwe energie op de planeet, verandert de kern van hoe we dingen waarnemen. Dingen die in het ongewisse waren, die eeuwenlang zo waren, beginnen zich te tonen.

Is het je opgevallen? Vreselijke dingen die vroeger de norm waren, schijnbaar voor altijd, beginnen te worden onthuld en het is niet langer oké. Er is dus een nieuw uitgangspunt voor ons.

Waarheid, en het licht van de waarheid, en de integriteit van de waarheid zullen uiteindelijk naar boven komen. Je kunt het niet stoppen, mensen. Je kunt het niet stoppen. Je kunt het onderdrukken, je kunt het begraven, je kunt het ontkennen, maar je kunt de opkomst van waarheid en licht niet stoppen.

‘Lee, ik geloof je niet.’ Je kunt het ontkennen, maar de waarheid en het licht zullen altijd naar boven drijven.

Dat is wat er nu aan de hand is. Ik hou hiervan.

Liefs en zegeningen,

~ Lee Carroll en Monika Muranyi