Kryon nieuwsbrief: De kracht van samenhangende balans om energie te scheppen

Kryon nieuwsbrief

19 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De kracht van samenhangende balans om energie te scheppen

Hallo Henk,

Er werd vandaag een vraag gesteld: Kan een groep de samenhang van iemand die voor die groep zit en niet in samenhang is, helpen? Het antwoord is JA!

Als je dit hele idee van gecommuniceerde samenhang kunt uitbreiden, zeg ik jullie dat dit, hoewel het een lineair proces lijkt te zijn, veel groter is dan jullie denken.

Groepssamenhang, als dit wetenschappelijk wordt gemeten, is waar individuen in een groep dezelfde geestesgesteldheid hebben en eenzelfde emotionele staat.

Stel je eens even voor dat er veel mensen in samenhang zijn en over hetzelfde nadenken, dan is dit bijna als een radiozendstation en opeens gaat dit veel verder dan jullie ooit hebben gedacht. Het is geen lineaire uitzending.

Samenhang heeft een neiging om grotere samenhang te scheppen. Dit effect is nog niet echt gemeten, waarbij de ene groep in samenhang gaat met een andere groep en iemand anders dit ontvangt.

Daarom is samenhang een energie die door zijn puurheid zichzelf kan opbouwen, versterken. Als jullie je op samenhang gaan focussen gaan jullie zien dat anderen diezelfde samenhang veel makkelijker krijgen omdat degenen die samenhang hebben vlak naast hen zitten. Het kan zelfs besmettelijk zijn.

Dit is een belofte, lieve mensen, die wij jullie hebben gedaan en die zegt dat balans, balans uitzendt! Echte balans in het bewustzijn schept energie!

Als jullie een persoon die in balans is in een groep hebben die dit niet heeft, of tijdens chaos waarin dit individu niet zomaar iemand in een groepje is, is het alsof die persoon een licht heeft aangestoken op een donkere plaats.

Mensen beginnen diegene die in balans is, te voelen en hun eigen reactie op die balans is dat er meer mensen in balans gaan komen.

Vaak schept samenhang meer van zichzelf zonder enige conversatie, en gaan jullie de kracht zien van geschapen synchroniciteit die wij samenhang hebben genoemd.

Dit is alleen maar een van de vele attributen die jullie op deze planeet nu zien gebeuren.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst