Kryon nieuwsbrief: De lens waar jullie doorheen kijken is nu aan het veranderen!

Kryon nieuwsbrief

20 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De lens waar jullie doorheen kijken is nu aan het veranderen!

Groeten Henk,

Sommigen van jullie zullen het vreemde gevoel hebben dat jullie omhoog gaan en veranderen omdat jullie meer begrijpen van de dingen die jullie normaal gesproken gek maakten.

Mensen met bepaalde gewoonten, of situaties om jullie heen, situaties waar jullie altijd bezwaar tegen hadden, situaties die jullie gek maakten, of bang maakten….jullie kijken voor het eerst naar hen en zeggen: “Oh, ik begrijp het. Ik vind het niet dat dit zo is, maar ik begrijp nu waarom het gebeurt,” In feite krijgen jullie ook andere ideeën over de manier waarop jullie aan jezelf kunnen werken om je vrede te laten hebben met dingen waar jullie gek van werden.

Dit is nieuw. Als jullie dit in het verleden zagen, werden jullie boos en waren boos! Soms kwam daar ook angst uit voort en opeens zien jullie deze dingen in een ander licht. Dit gaat bij velen van jullie gebeuren. Dit wordt een begrijpend, vredig gelaat scheppen van het onbegrijpelijke. Het is interessant om te zien hoe dat vertaald gaat worden.

Er zijn dingen die niet zouden moeten gebeuren in de manier waarop jullie dingen zien en ermee omgaan en die nu in jullie leven gebeuren. Hoe verklaren jullie dit: situaties die jullie ongemakkelijk en boos maken en die nu met jullie bewustzijn, met jullie geest, in een beter licht worden bezien? Dit zou jullie moeten vertellen, lieve mensen, wat er met jullie aan de hand is, want dit zijn attributen van meesterschap. Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit nog niet het geval is….dat er in feite precies het tegenovergestelde gebeurt. Wel, daar zullen wij het in de vierde channeling over hebben want er zijn meer attributen….waarvan er een is die jullie niet zouden verwachten. Jullie voelen een verwijdering met sommige vrienden. Dit heeft niets te maken met hetgeen er nu op deze planeet gebeurt. Het heeft niets te maken met sommige van de attributen die nu in het nieuws zijn of sommige dingen die jullie van elkaar scheiden…ik heb het over een niet-verbonden zijn met vrienden. Vrienden waar jullie graag mee omgaan en samen dingen mee doen, en nu kijken jullie zelfs naar die activiteiten en zeggen: “Ik weet het niet!” Jullie kunnen het gaan analyseren en vragen: “Waarom, waarom…waarom ben ik niet verbonden met deze vrienden die ik al een leven lang heb?” Jullie zouden kunnen zeggen: “Wel, zij klagen zoveel!” Jullie zouden kunnen zeggen: “Wat maakt het uit?” en jullie zouden het in een ander licht kunnen zien, maar op de een of andere manier staat hun geklaag jullie erg tegen en voelen jullie je bij hen niet prettig, en dat is nieuw. “Ik dacht altijd dat het goed was en nu is dit niet meer zo!” Jullie voelen een feitelijk verbroken verbinding.

Oh, maar voor sommigen van jullie, niet allemaal, is het volgende ding misschien wel de vreemdste van allemaal. Zijn jullie er klaar voor? Jullie gaan voelen dat jullie familie niet echt je familie is! Jullie bloedverwanten, zusters, broers, vader en moeder….dat zij niet echt je familie zijn. En het is niet zo dat jullie je van hen verwijderen, het is gewoon dat jullie denken….”Wat als zij niet zijn wie ik denk dat zij zijn?”

Dit lijkt mysterieus en vreemd en sommigen van jullie die dit ervaren voelen je daar schuldig over terwijl jullie niet begrijpen dat een meester de familie heel anders ziet en een deel daarvan ziet Moeder Aarde, Gaia, in een ander licht als de bron van de echte familie.

Dit zijn een paar van de vreemde dingen die gaan gebeuren bij ontwaken. Er zijn er meer. Er zijn psychologische dingen, er zijn fysieke zaken, echt vreemde dingen, en als wij bij channeling vier komen zullen wij jullie vertellen waarom het in werkelijkheid gebeurt zoals het gebeurt.

Gezegend zijn degenen die, metaforisch gezien, door deze deur naar het licht gaan en niet bang zijn, want zij zullen zichzelf vinden, prachtig, in hun eigen cellulaire structuur vinden waarom zij hier zijn en zij zullen zich onmetelijk geliefd voelen.

Ik Ben Kryon en Ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst