Kryon nieuwsbrief – De tijdloosheid van Kryon…

Kryon nieuwsbrief

5 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De tijdloosheid van Kryon…

Hallo Henk,

Onlangs bekeek ik een van de vragen die ik aan Kryon stelde toen ik mijn vierde, op een onderwerp gebaseerde Kryon-boek schreef, genaamd De vrouwen van Lemurie. Het antwoord raakte me diep en ik voelde dat de relevantie ervan vandaag net zo nieuw was, aangezien we getuige zijn van gebeurtenissen op onze planeet die doordrenkt zijn van oud energiebewustzijn, als toen het voor het eerst werd gegeven.

Voorafgaand aan deze vraag was een hoofdstuk dat de Grote Verschuiving beschrijft waar we doorheen gaan. Ik denk niet dat iemand kan ontkennen dat de afgelopen jaren een ongekende verandering met zich mee hebben gebracht.

De Grote Verschuiving gaat over de verschuiving in het menselijk bewustzijn. Langzaam verandert de menselijke natuur, en het weefsel van onze samenleving verandert terwijl het nieuwe bewustzijn nieuwe houdingen creëert.

Sommigen twijfelen echter aan Kryons berichten van hoop en de herhaalde informatie dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt. Als jij dat bent of iemand die je kent, zou je troost kunnen voelen door het antwoord dat Kryon gaf op de vraag die ik in 2018 stelde.

Vraag voor Kryon:

“Hoewel er bewijs is van The Great Shift, zijn er nog steeds een paar culturen en landen die worden geregeerd door dictators en heersers die verslaafd zijn aan de oude energie. Er zijn zelfs enkele landen die nu achteruit lijken te gaan in hun beleid en leiderschap. Hoe zullen toekomstige generaties anders zijn als ze nog steeds omringd zijn door oud energiebewustzijn?”

Antwoorden: “Mensen reageren allemaal op bepaalde manieren op bepaalde dingen. Het zal in een nieuwe energietoekomst onmogelijk zijn om standvastige regeringen te hebben als ze niet langer handel kunnen drijven met de rest van de planeet. Geen enkel land is volledig zelfvoorzienend voor al zijn hulpbronnen, en ze moeten kunnen handelen. Wanneer deze leiders vanwege een laag bewustzijn afgesloten raken voor interactie met de rest van de wereld, zullen ze gedwongen worden te veranderen. Als je slavernij van kinderen hebt in een land naast je, sluit je regering de grens, stopt alle handel en wordt dat land van alles afgesneden, alsof het niet bestond. Als het geweld probeert te gebruiken om het probleem te bedreigen of te corrigeren, zal ook de rest van de wereld erbij betrokken raken.

Uiteindelijk zal het lage bewustzijn van de oude garde wegsterven.

Soms zullen de oude energieleiders het zien en dienovereenkomstig handelen, en andere keren zullen de mensen zelf beginnen te verhongeren en de leider vervangen. Hoe dan ook, de tijd zal beginnen de disfunctie van de oude energie te corrigeren, waardoor de planeet langzaam in staat zal zijn om met integriteit en eerlijkheid te communiceren.

Dit is niet anders dan de fysica van de stroming van water in een gebied. Je kunt het een tijdje indammen, maar uiteindelijk zal het alle pogingen om het te stoppen te boven gaan, en het zal gaan waar het heen wil. Licht is ook zo. Het is actief en donker is passief. Het licht zal dus stromen naar gebieden die donker zijn, ongeacht wat voor soort barrières de duisternis ook probeert op te werpen.

Licht gluurt door alle oude kapotte deuren van disfunctie en verlicht uiteindelijk zelfs de donkerste hoeken van alles wat is.”

— Kryon van de Magnetische Dienst