Kryon nieuwsbrief – Dingen waar je van gaat AHHHHH!

Kryon nieuwsbrief

3 november 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dingen waar je van gaat AHHHHH!

Fijne Halloween, Henk,

Halloween is zo’n leuke en krachtige tijd van het jaar. Er is een kleurrijke mix van folklore, oude overtuigingen, bijgeloof en culturele rituelen. Het deed ons afvragen…

Ben je ooit geschrokken? Heb je gezworen iets te zien of zelfs te voelen? Gaf dat kippenvel?

Dat hebben we zeker. Een van onze teamleden was onlangs op reis en schrok een beetje in een Airbnb. Het was een oud huis. Zij en haar man zwoeren dat ze iets hadden gezien en gehoord. Geesten, misschien?. Dus vroegen we Lee en Monika! Hoe zit het daarmee? Wat zegt Kryon over geesten? Dit is wat we hebben geleerd:

Geesten versus duistere entiteiten: Kryon spreekt over een lus van energie, een herhaald patroon van gebeurtenissen en Monika biedt een geweldig artikel waarin geesten worden onderscheiden van duistere entiteiten.

Over de patronen waren we het allemaal eens. Nadat we veel rare ervaringen hadden gehad om te vergelijken, waaronder het leven in een spookhuis, werden we getroost door de uitleg van Lee en Monika.

Kryon zegt: “Mensen houden van dingen die ’s nachts tegen de vlakte gaan. Ze houden ervan om bang te zijn. Ze houden van films die hen bang maken, en ze houden van spookachtige plekken.”

Heb je ooit de nacht doorgebracht in een spookhuis of hotel? Er schijnen er veel te zijn in Colorado. Het Stanley Hotel staat bijvoorbeeld bekend om het inspireren van Stephen King om The Shining te schrijven, wat later een bekende psychologische horrorfilm werd. Hotel Colorado in Glenwood Springs staat ook bekend om zijn angstaanjagende waarnemingen van geesten uit de jaren 1900. Dan is er het Brown Palace met verhalen over lang geleden overleden filmsterren die jarenlang in het hotel verbleven en naar het bureau belden, zelfs tijdens recente renovaties.

We horen ook graag over BDE’s (bijna-doodervaringen), misschien omdat we een glimp opvangen van de onvoorwaardelijke liefde die er voor ons is als onze tijd daar is. Lee en Monika hebben het podium gedeeld met verschillende mediums, kanalen en mensen die een kijkje achter de sluier bieden.

Misschien heb je je eigen verhaal over contact maken met een geliefde aan de andere kant? Of misschien ben je op de plek van een voormalig slagveld of naar een beroemd kasteel geweest waar je emoties uit het verleden kon voelen of de kennis kon waarnemen van degenen die daar waren.

Een van de meest positieve dingen die tijdens deze bewustzijnsverschuiving naar voren komen, is de grotere acceptatie van de rol van mediums in de samenleving. Het ontvangen van een lezing van een medium geeft zoveel troost aan degenen die hun dierbaren rouwen.

Als je nieuwsgierig bent naar ervaringen na de dood, raden we je deze live channeling aan van Kryon, Waar is tante Martha? Kryon gaat uitgebreid in op wat er aan de andere kant gebeurt.

Inderdaad, geen Halloween-discussie zou compleet zijn zonder te weten HOE je van de geest af kunt komen. SPOILER ALERT! De liefde bedrijven! Ja, dat soort.

De beste manier om van een geest af te komen: “Om jezelf te ontdoen van een afdruk (spookachtig)? Je moet een energie presenteren die sterker is dan het spook. Wat zou dat kunnen zijn? Hoe ongepast het ook is, ik zal het je vertellen. Waarom breng je geen geliefden naar die kamer? Dat zal het doen! Dat zal het doen, want dat is een veel sterkere energie dan de informatie op de multidimensionale “tape” die wordt afgespeeld. Er zijn mensen die hier in deze kamer verliefd zijn geweest. Er zijn hier mooie geheimen die ik ken. Sommigen van jullie weten dat ik leer dat de kracht en de energie van mensen die in intimiteit samenkomen, wat een derde energie creëert, veel krachtiger is dan de twee die het creëren. Het creëert bijna het geluid van zingende engelen, veel groter dan welke fysieke handeling dan ook. En u weet het, mensen. Het is heilig. Het is mooi en sterker dan welke angst dan ook.” Fragment uit: Live Kryon Channeling, Berkeley Springs, West Virginia

Zegeningen voor iedereen op deze Halloween Avond,

~Het Kryon Masters-team

— Kryon van de Magnetische Dienst