Kryon nieuwsbrief – Doe met ons mee aan zelf-compassie

Kryon nieuwsbrief

18 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Doe met ons mee aan zelf-compassie

Laten wij even een moment van pauze nemen, mensen.

Ik heb veel inspiratie om te denken over compassievolle actie, het veranderen van negatieve gedachten en het verhogen van onze frequentie en vibratie. Laten wij hierover even een kleine meditatie doen.

Ik nodig jullie uit om langzaam te ademen en kalm te zijn.

Ga naar een diepere staat van ademhalen, en ga ademen via je buik en vertraag langzaamaan je ademhaling….langzaam in, en langzaam uit.

In deze meditatie nodig ik jullie uit om compassie voor jezelf te hebben. Wij willen altijd compassie naar anderen sturen, dat gaat automatisch want dit is wat lichtwerkers doen.

Dit is wat oude zielen doen; wij hebben zoveel compassie voor anderen, maar laten wij eerst eens compassie opwekken binnen onszelf.

Misschien zullen er tijden zijn waarin negatieve gedachten bij jullie binnenkomen, dat is goed! Zijn jullie in staat om compassie voor jezelf te hebben? Denk aan alles wat de totaliteit van jezelf vormt, deze huidige expressie, dit lichaam dat jullie ervaren?

Hoeveel keer hebben jullie een expressie van het leven op deze planeet gehad? Voor sommigen gaat het om honderden en honderden levens.
Denk eens aan de compassie die jullie kunnen hebben voor de andere levens die jullie op deze planeet hebben ervaren. Elk leven voor dit leven heeft bijgedragen aan je vibratiefrequentie in het leven dat jullie nu leven. Er is een bron van kennis en ervaring die jullie hebben ontwikkeld.

Als wij meer compassie voor onszelf gaan hebben stelt dit ons in staat om meer compassie te hebben voor anderen om ons heen.

Zegeningen voor een wonderbaarlijke week,

— Kryon van de Magnetische Dienst