Kryon nieuwsbrief – Een systeem van LIEFDE dat er altijd is geweest

Kryon nieuwsbrief

22 juli 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een systeem van LIEFDE dat er altijd is geweest

Groetjes Henk,

Hoeveel van jullie voelen je geïsoleerd? Geïsoleerd, misschien op een manier die verder gaat dan wat gewoon een mens is in je lichaam en je beschaving, in je samenleving. Hoeveel van jullie voelen je geïsoleerd, misschien van alles wat er gebeurt?

Ik wil je wat perspectief geven. Dat isolement is een gevolg, dierbaren, van wat jullie is verteld….dat je misschien het gevoel hebt dat je er op de een of andere manier niet bij hoort. Er zijn vele miljoenen geweest gedurende deze vele honderden jaren die op een diepgaande manier informatie hebben gekregen die in de psyche blijft hangen.

Je groeit op met dingen die je worden verteld, en ze blijven plakken, en ze kunnen niet loskomen, en je kunt ze niet losmaken. En de meesten van jullie zijn opgegroeid met het gevoel dat jullie geïsoleerd zijn van dat wat de Schepper is.

Deze Creatieve Bron, waar we het over hebben, die de hemel en de Aarde heeft gemaakt. En de Bron deed het! In het proces van het maken van de Hemelen en de Aarde heb ik jullie verteld dat Zielen altijd hebben bestaan. Ze zijn niet afzonderlijk gemaakt.

Dit is voor sommigen van jullie erg moeilijk te begrijpen. Jullie zullen zeggen: “Wel, gebeurde dat niet in de hof van Eden toen God ons daar plaatste?”

Nee, Dierbaren, was niet zo. Dat is een ander verhaal. Maar dat specifieke verhaal is wanneer je je Ziel hebt. Toen het menselijk ras zelf die Ziel kreeg, die eeuwig is, bestond die Ziel. Altijd gedaan. Die Ziel bestond voordat er tijd was. Als ik zeg dat het altijd zo was en altijd zo zal zijn, heb jullie daar moeite mee. Gewoon in het algemeen, mensen in het algemeen, kijken naar alles lineair; alles moet een begin hebben, een begin, alles.

En alles waar je naar kijkt is zo simpel als een touwtje; het heeft een begin en een einde. Het moet zo zijn, en de snaar heeft een lengte, dat moet ook. Dat is de 3D van jullie. Maar als we tegen jullie zeggen in een multidimensionale wereld, als je spreekt over de dingen van God, dat er geen begin is. Wat doet dat met jullie?

Jullie zullen zeggen: “Nou, daar kan ik echt geen vat op krijgen.” Jullie hebben gelijk.

Je kunt niet anders dan aannemen dat het klopt. En neem aan, dat deze Schepper, die de hemelen en de Aarde schiep, een situatie had als je het wilt noemen, waar jullie deel van uitmaakten. Jullie waren daar op zielsniveau.

Wat als Zielen een deel van God waren? Wat als de Creatieve Bron zelf een verzameling Zielen is, evenals schoonheid en de kracht en de pracht van de Creatieve Bron zelf.

Wat als het een systeem van liefde is dat er altijd is geweest? Als je je geïsoleerd of misschien klein voelt, of je denkt dat er een scheiding is tussen jou en God? Ik wil dit in perspectief plaatsen. Ik ga jullie nu een waarheid geven die verder gaat dan alles wat jullie ooit werd gegeven door enige doctrine op de planeet.

Zijn jullie er klaar voor?

Toen de dingen leeg waren en er geen Universum was schiep God dat wat het Universum is. En God schiep dat….dat zijn de melkwegstelsels en alle onderdelen, en de ongelooflijke hoeveelheid tijd die het kostte. En toen God jullie zon schiep, en toen God jullie Aarde schiep in het Genesis-verhaal waarover jullie lezen en nadenken, is wat ik jullie wil vertellen….jullie waren daarbij!

En zo is het,