Kryon nieuwsbrief – Een systeem van Liefde dat er altijd is geweest

Kryon nieuwsbrief

11 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een systeem van Liefde dat er altijd is geweest

Groeten Henk,

Hoe velen van jullie voelen je geïsoleerd op een manier die verder gaat dan alleen maar het zijn van een mens in een lichaam, in jullie beschaving, in jullie gemeenschap.

Hoe velen van jullie voelen je geïsoleerd van alles wat er gebeurt?

Ik wil jullie wat perspectief geven. Deze isolatie, lieve mensen, is een resultaat van wat jullie is verteld. Jullie voelen je op een of andere manier alsof jullie er niet bij horen. Er zijn vele mensen geweest, miljoenen zelfs, in die honderden jaren die op een diepgaande manier informatie hebben gebracht die blijft hangen in jullie psyche. Jullie groeien op, er worden jullie dingen verteld, en zij blijven hangen! Zij kunnen niet meer weg en jullie kunnen hen ook niet meer kennen. De meesten van jullie groeiden op met het gevoel dat jullie waren geïsoleerd van de Schepper.

Deze Creatieve Bron waarover wij spreken, die de hemelen en de Aarde schiep…en in dat proces heb ik jullie verteld dat er altijd zielen bestonden. Zij werden niet apart geschapen. Dit is voor sommigen van jullie heel moeilijk te begrijpen. Zij zeggen: “Gebeurde dat niet in het Paradijs toen God ons hier plaatste?” Nee, lieve mensen, dit was niet zo….dat was een ander verhaal, maar dit bewuste verhaal was toen jullie je ziel kregen….toen het menselijk ras die ziel kreeg die eeuwig is. Deze ziel bestond…bestond altijd. Deze ziel bestond voordat er tijd was. Als ik zeg dat deze ziel altijd was en altijd zal zijn, hebben jullie daar over het algemeen moeite mee. Mensen kijken over het algemeen lineair als zij naar iets kijken. Alles moet een begin hebben….alles! Alles is gewoon zo eenvoudig als wat….een touw heeft een begin en een einde….dat moet wel! Dit is het 3D van jullie, maar als wij tegen jullie zeggen dat als jullie in een multidimensionale wereld over God spreken, was er geen begin!

Hoe voelen jullie je daarbij? Zeggen jullie dat jullie hier niets van begrijpen? Jullie hebben gelijk. Jullie kunnen dit niet, maar neem aan dat het juist is en neem aan dat de Schepper die hemel een Aarde schiep, een situatie had – als je het zo wilt noemen – waar jullie deel van uitmaakten. Jullie waren daarbij….op zielsniveau! Wat als zielen delen zijn van God? Wat als de Creatieve Bron zelf een verzameling van zielen is en ook de pracht en de schoonheid van de Creatieve Bron zelf? Wat als het een systeem van liefde is dat altijd is geweest? Als jullie je alleen en klein voelen of denken dat er een scheiding tussen jullie en God is, wil ik dit in perspectief plaatsen. Ik zal jullie nu een waarheid geven die verder gaat dan alles wat jullie ooit is gegeven door welke doctrine op de planeet ook. Zijn jullie hier klaar voor?

Toen er geen dingen waren en er geen Universum was en God het Universum schiep en God de melkwegstelsels schiep en alle andere delen, in de ongelooflijke tijd geleden toen hij jullie zon schiep en God jullie Aarde schiep in het gebied van Genesis waarover jullie lezen en nadenken. Wat ik jullie wil vertellen is dat jullie daarbij waren!

Jullie waren daar allemaal!

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst