Kryon nieuwsbrief – Een update over Lee. Alles gaat goed.

9 april 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een update over Lee. Alles gaat goed.

Groeten,

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle liefde en steun die Lee en ik hebben gekregen om te helpen bij zijn reis van een operatie (coronaire bypass). Het menselijk bewustzijn is krachtig en wanneer veel mensen samenkomen met pure intentie om liefde en helende energie te sturen, kunnen de resultaten spectaculair en wonderbaarlijk zijn. Soms ontvouwen degenen die energie sturen hun eigen wonder in het proces. Ik hou daarvan! Ik wil echt dat je een terugkerende golf van dankbaarheid, waardering en oneindige liefde voelt stromen vanuit mijn hart naar het jouwe.

Lee’s operatie is heel goed verlopen en hij is nu aan het herstellen. Ik ben er zeker van dat zijn verkoeverkamer tot de rand gevuld is met iedereen uit het engelenrijk, inclusief JOU … de multidimensionale jij! En natuurlijk is Kryon de hele tijd bij ons geweest.

Toen ik Lee vroeg: “Wat wil je?” Met betrekking tot het resultaat van zijn operatie zei hij: “Ik wil snel  en volledig herstel, zodat ik snel weer op de been kan zijn.” Ik vroeg toen: “Welk beeld wil je van jezelf in de toekomst visualiseren?” Hij antwoordde dat hij zichzelf op het podium in Sedona ziet, vervuld van dankbaarheid, vol energie en met totaal en volledig herstel. Een geweldige visualisatie, vind je niet?

Focussen op wat we willen is zo belangrijk. Affirmaties kunnen ons ook helpen om te bereiken wat we willen. Een affirmatie die ik graag zeg is: Alles is goddelijke orde. Alles goed. Liefde is overal om me heen.

Het is vrij eenvoudig, maar een goede herinnering aan hoe geliefd we zijn, dat we nooit alleen zijn, en inderdaad liefde is, overal om ons heen.

Dus waar je ook bent, op dit moment, wil ik je eraan herinneren dat ook van jou veel gehouden wordt en dat je nooit alleen bent.

zegeningen,

Monica Muranyi

— Kryon van de Magnetische Dienst