Kryon nieuwsbrief – Een update van Lee Carroll.

Kryon nieuwsbrief

7 maart 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een update van Lee Carroll

 Groetjes allemaal,

Raad eens? Onlangs heeft mijn medisch team me verteld dat ik geopereerd moet worden. Concreet moet ik een coronaire bypassoperatie ondergaan.

Het is misschien interessant om te weten dat coronaire bypassoperaties een half miljoen keer per jaar worden uitgevoerd met een algemeen slagingspercentage van bijna 98 procent. Ik denk dat de reden waarom deze operatie zo gewoon is geworden, te wijten is aan het slechte dieet dat velen van ons in onze jeugd hadden. Nou ja, ik ben er in ieder geval vrij zeker van dat dat bij mij het geval is. Wie wist toen dat je niet drie keer per dag donuts kon hebben?

De operatie zal een paar weken duren om te herstellen en ik heb te horen gekregen dat ik niet mag reizen. Helaas heeft dit ertoe geleid dat ik het reizen naar de komende Lighthouse Retreat die in maart gepland stond, heb moeten annuleren. Monika en ik keken hier echt naar uit en we zijn teleurgesteld dat we het programma dat we hadden gemaakt niet kunnen presenteren.

Er vond echter een onverwachte welwillende verandering plaats in de vorm van Marilyn Harper en Joeaux Robey. Ze boden aan om hun geweldige leringen, informatie en channeling te presenteren aan degenen die zich hadden aangemeld, zodat het evenement kon doorgaan.

Marilyn en Joeaux hebben al meer dan tien jaar het podium met ons gedeeld en met ons naar vele plaatsen over de hele wereld gereisd. Marilyn channelt Adironnda en de Raad van Licht en de berichten zijn altijd zo vreugdevol en hartverruimend.

Toen ik Kryon hierover vroeg, was het antwoord dat ik kreeg zo geruststellend.

“Je hebt deze operatie nodig om nog vele, vele jaren door te gaan! Verwacht in dit alles welwillende verandering en sta jezelf toe om hulp van anderen te ontvangen.”

Dat geluid vind ik zeker leuk! Ik kan nog steeds plannen maken en opnemen in onze Kryon-studio “zonder een beat over te slaan” (bedoelde woordspeling). Monika en ik gaan van tevoren verschillende Healing Wednesday-programma’s opnemen, zodat we onze belofte kunnen nakomen om wat we graag ‘Wekelijkse Kryon’ noemen, te leveren aan iedereen die lid is.

Gelukkig zijn onze lessen over het Lemurian Teaching Wheel voor onze Krysalis Academy-studenten voltooid en klaar voor de volgende release – Module 3 komt eraan in april.

Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik ernaar uitkijk om mijn energie terug te krijgen en dat ik uitkijk naar hernieuwde gezondheid en vitaliteit.

Als je hier klaar voor bent en vraagt: “Wat kan ik doen om te helpen?” … hier is wat ik zou zeggen. Ik zou graag je geweldige energie hebben voor een volledig en snel herstel! Dat is het – punt! Geen ballonnen, of bloemen, kaarten of zingende telegrammen – Eerlijk!

Ik geloof dat helende energie iets is dat eenvoudigweg door hun bewustzijn van anderen kan worden ontvangen. Het is de basis van al mijn lessen. Kryon is hier bij me en vertelt me dat dit op schema ligt en dat ik een zeer snelle genezing kan manifesteren door de liefde die van JOU komt!

Dank je wel, Geest. Bedankt, Schepper. Dank je wel, Kryon. Bedankt voor het volledige en volledige herstel van mijn operatie. De cellen van mijn lichaam vieren deze onverwachte welwillende verandering.

Ik houd jullie allemaal op de hoogte als ik meer informatie weet.

Ik waardeer jullie allemaal meer dan je weet. Ik hou van je en weet dat ik de helende energie van deze groep Oude Zielen zal voelen.

zegeningen,

~Lee Caroll