Kryon nieuwsbrief – Een update van Lee en Monika

Kryon nieuwsbrief

2 april 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een update van Lee en Monika

Allereerst willen we jullie bedanken voor alle liefde en steun die we hebben gekregen voor Lee’s aanstaande operatie (coronaire bypass). Voel alstublieft een terugkerende golf van dankbaarheid en waardering, evenals onze oneindige liefde die van ons naar jullie uitvloeit. Dat is het mooie van een stukje van de Schepper in je hebben – we kunnen tegelijkertijd energie uitzenden en ontvangen.

We hebben eindelijk een datum voor de operatie en die zal plaatsvinden op 4/4. Een prachtig dubbel-cijferig getal, vind je ook niet? In de Tibetaanse numerologie vertegenwoordigt 4 Gaia, de energie van Moeder Aarde, de fysieke wereld en structuur, terwijl het meestergetal van 44 nog moet worden gedefinieerd. Kryon heeft echter een hint gegeven van wat de 44 zou kunnen vertegenwoordigen. Hier is het: “Vier is inderdaad een Gaia-getal en dat is iets om naar te kijken. Is dit misschien een link naar Gaia die je nog niet eerder hebt gezien? Laat me je een vraag stellen: waarom zijn de walvisachtigen in de Gaia-groep? Dat is maar een klein beetje hint. Wat zijn de vier en vier bij elkaar opgeteld? Het is een acht. Manifestatie. Wat is het dat je zou kunnen manifesteren als je bij 44 komt?

Ik zal het je vertellen – Vrede op aarde. Dat is het potentieel.”

We houden zeker van het geluid daarvan!

We kijken uit naar een periode van rust en herstel, zodat we ten volle kunnen genieten van het samenzijn met onze Soul Family in Sedona voor onze Summer-Light Conference. Het vindt plaats van 1 tot 5 juni en het thema is ‘The Love Connection’. Een perfecte plek voor het openen en genezen van vele harten, vind je niet? Misschien zien we daar zelfs sommigen van jullie?

We waarderen jullie allemaal meer dan je weet. We houden van jullie en we voelen de liefdevolle en helende energie die jullie sturen.

zegeningen,

Lee Carroll en Monika Muranyi