Kryon nieuwsbrief – Energie geven, Vrede en Compassie – misschien is dit wel de reden waarom jullie hier zijn!

Kryon nieuwsbrief

18 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Energie geven, Vrede en Compassie – misschien is dit wel de reden waarom jullie hier zijn!  

Hallo Henk,

Deze vraag komt van Ellen in Vancouver, Canada, en zij vraagt: “Ik ben emotioneel diep geraakt als ik hoor over misbruik van dieren, en alle soorten experimenteren. Wat kan ik doen om deze pijn te verzachten?”

Wel, Ellen, jij en vele anderen voelen dit.
Ik denk dat dit steeds meer voorkomt bij mensen die gevoelig zijn en die feitelijk steeds meer compassievolle gevoelens hebben. Het is heel moeilijk om deze dingen niet te zien of hen te ontkennen. 

Om de pijn van deze dingen te verlichten moeten wij dit zien op een manier waarvan Kryon vertelt dat die zal helpen. Wij zien deze dingen en die doen gewoon pijn.

Kryon vertelt ons dat wij feitelijk iets KUNNEN doen. En als meer van ons dit allemaal samen doen, zal dit helpen. En het helpt ons. En het helpt ook voor de totale situatie.

Ik beantwoordde een tijdje geleden een vraag over de manier waarop wij compassievolle actie kunnen ontwikkelen. Ik vertelde ook een verhaal uit mijn jeugd, met mijn zus, en ik zal dit verhaal hier niet gaan herhalen. Het werd verteld in een van de eerste channelings van de Cirkel van Twaalf.

Toen ik door iets volledig overstuur was, merkte ik dat mijn zus mij toonde hoe wij beiden iets constructiefs konden doen.
Wij stopten met hetgeen waar wij toen mee bezig waren, mijn zus en ik, en zij bad voor een vredevolle oplossing.

Ik denk dat ik toen een jaar of veertien was. Het maakte veel indruk en het bracht compassie en vrede bij de betrokkenen. Wij deden er feitelijk iets aan…..zo voelden wij ons toen.

Dit heet “compassievolle actie.” Je ziet iets dat je hartzeer bezorgt waar je feitelijk iets aan kunt doen dat helpt.

In jouw geval, en voor ieder ander, zijn hier de stappen die Kryon voorstelt en waar hij ons over heeft verteld.

Allereerst: geloof het, herken dat je inderdaad kan helpen met jouw energie als lichtwerker op de planeet. Of je er nu wel of niet in gelooft dat je het kunt.

Als je denkt dat je het kunt, breng daarna compassie en vrede of heling naar elk dier dat je ziet, dat die werkelijk nodig heeft, of naar een groep of een situatie.

Dieren voelen deze dingen. Het zit allemaal in het Veld, daar zijn bewijzen van.

Breng energie en visualisaties naar de situatie die dit veroorzaakte. Breng zelfs vrede naar degenen waarvan jij denkt dat zij ervoor verantwoordelijk zijn.

Misschien is dit exact de reden waarom jullie hier zijn!

Zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst