Kryon nieuwsbrief – Er komt iets geweldigs aan

Kryon nieuwsbrief

21 oktober 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er komt iets geweldigs aan

Groeten Henk,

Ik nodig je uit om innerlijk of hardop te zeggen: “Lieve Spirit, ik geef toestemming voor deze transformatie vandaag. Beste Spirit, ik geef toestemming voor deze transformatie vandaag.”

En daar sta je. Is dit echt of niet, echt of niet?

Hoe velen van jullie kunnen dit voelen, om te weten dat er iets gaat komen? En als je deze woorden sprak of deze woorden met mij dacht, heb je daar gewoon toestemming voor gegeven. Intentie is ongelooflijke, ongelooflijke kracht. Intentie, gegeven in liefde, is nog groter.

Ga in de stoel zitten. De stoel zit daar helemaal alleen, en onmiddellijk zal er een rij entiteiten zijn. Elk heeft een geschenk. Je weet niet hoeveel het er zijn, want je kunt er niet verder dan drie of vier van hen kijken.

Ik wil dat je opmerkt dat ze noch vrouwelijk noch mannelijk zijn, ze zijn er gewoon. Ze kunnen in gewaden zijn, ze kunnen er uitzien als gidsen of engelen. Ze zijn misschien zo majestueus dat je niet eens kunt zien wat ze dragen. Sommigen van hen kunnen zelfs in- en uitgaan, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze kennen je en ze hebben op dit moment gewacht – op de oogst van de zaden.

Net als elke andere keer deze maand, zullen zij of anderen je cadeaus of een geschenk geven. Vandaag, voor jou, zal elk van hen in hun kleine pakketje dat ze je gaan geven, het aan jou geven en het zal onmiddellijk in je absorberen, en dan zullen ze weglopen. Maar als je hun gezichten zou kunnen zien, ze stralen liefde en waardering uit als ze je deze geschenken geven.

Allemaal gaan ze over gezondheid. Iedereen. Zo beginnen we eraan. Allemaal. Er zal er een zijn om je immuunsysteem te versterken. In feite is dat de eerste. Ben je klaar? Hier komt het.

Het geschenk wordt aan jou gegeven. En als je het aanraakt, als je je handen wilt pakken en het wilt voelen, als je het aanraakt, gaat het onmiddellijk bij je naar binnen. En de entiteit voor je gaat verder. En daar komt de volgende. In liefde gegeven, heeft elk van hen gewacht op deze tijd, op deze tijd. Je kent ze allemaal als je hier bent, maar niet als je thuis in de stoel zit; daarom kun je ze niet echt herkennen.

De volgende komt. Het is het geschenk voor jou van stabiliteit in je systeem, stabiliteit in je emoties, stabiliteit in de manier waarop je dingen ziet, zodat je je niet meer dingen hoeft af te vragen. Het is een gezondheidsattribuut, lieve mensen.

Hier komt er nog een. Want wat is het, waar je op dit moment last van hebt terwijl je hier zit en luistert dat je zou willen dat er meer in je lichaam was, hier is een van de antwoorden om dat te versterken. Niet alleen je immuunsysteem, maar om alle andere dingen weg te jagen die daar niet thuishoren. Dit is wat jullie verdienen. Lieve mensen, daarom kwamen jullie. Dat is wat deze eerste oogst is. Je moet gezond zijn voor wat je gaat doen.

Hier komt er nog een en nog een. We geven je nog een laatste voordat we sluiten. Deze is vreugde. Wat heeft vreugde te maken met mijn immuunsysteem en mijn gezondheid? Oh, heb je ons niet horen praten? Dit is een van de sleutels. Hoe meer je lacht, hoe meer je chemie verandert, hoe gezonder je wordt, hoe langer je leeft.

Neem het pakket en voel het door je heen stromen, Dierbaren. Ga in deze stoel van transformatie zitten terwijl ze een voor een blijven komen en je de geschenken geven waar je om vraagt.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst