Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

19 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…

VRAAG:Lieve Kryon; ik begrijp dat de Pleiadiers iets te maken hadden met ons DNA en daar sterrenzaad aan toevoegden. Ik verbind hen ook met de “reuzen” uit de Bijbel die samenkwamen met mannen/vrouwen. Jij zegt dat wij hen nodig hadden voor onze ontwikkeling, en ik vraag jou waarom dit zo is. Wat voor voorouder-bron vormen zij? Houden zij zich nog steeds met ons bezig?”
 
ANTWOORD:
Ja, op allerlei manieren.

De Pleiadiers van de Pleiaden, een groep uit het sterrenstelsel van de Zeven Zusters, waren nodig om jullie DNA te veranderen en dit werd behoorlijk recent (ongeveer 200.000 jaar geleden) gedaan. Er waren op dit punt waarop jullie je begonnen te ontwikkelen vele soorten mensen, net zoals de meeste zoogdieren dit op Aarde hebben gedaan.

Het eerste dat zij deden was het stoppen van de ontwikkeling van alle mensentakken….op een na….degene die jullie nu hebben.

Het tweede dat zij deden was het veranderen van de genetische code van de mensen die het kernras zouden zijn. Deze verandering zou een genetische “Imprint van God” vormen in elk van jullie omdat zij die ook met zich meedroegen.

Hun systeem is geen leersysteem zoals jullie Aarde en zij leven op een heel andere manier dan jullie.
Jullie aardse bestaan gaat over vrije keuze en het opnemen van de energie van Gaia. Jullie hebben hier in dit deel van het melkwegstelsel een missie en die is heel anders dan die van hen.

Zij wisten wat zij voor jullie moesten doen omdat zij van goddelijke oorsprong zijn en dit is een deel van hun bestaan en doel. Dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie alles bezien vanuit een menselijke perceptie.

De Pleiadiers zijn niet zoals jullie omdat jullie leefden in een conditie van oude en nieuwe energie in een zeer jong stadium. Zij zijn feitelijk door hun eigen tests heen gegaan en dienen het Universum nu op andere manieren, inclusief het “zaaien” van andere toekomstige Aardes.

Toch zijn zij op vele manieren net zoals jullie. Als jullie hen uiteindelijk ontmoeten, wees dan niet verbaasd als zij heel veel op jullie lijken!

En ja, zij hebben heel veel interesse in wat er hier op jullie planeet gebeurt, maar zij hebben geen interesse om tussenbeide te komen op jullie pad. Zij benaderen jullie met een werkelijk liefhebbende geest.

— Kryon van de Magnetische Dienst