Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

13 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen….

VRAAG: Lieve Kryon, jij hebt verteld dat ET’s ons bezoeken om te leren van, en te proberen om het  stukje Goddelijkheid in ons, dat zij niet hebben, te dupliceren. Jij zegt dat waar ik zeker ben van mijn stukje Goddelijkheid, zij er juist zeker van zijn dat zij dit niet bezitten. Als onze ervaring bestaat uit de dualiteit van het zeker zijn en het niet zeker zijn, wat is hun dualiteit dan? Hoe is het bijvoorbeeld om zeker te weten dat je geen deel uitmaakt van het Goddelijke? Hoe ziet hun leven eruit? Kennen zij vreugde en liefde? Hebben zij intuitie?

ANTWOORD: Vermenselijk hen niet! Het is tijd om je perspectief te veranderen.

Als jij blind zou zijn en bij een ras zou komen dat kan zien, zou je niet weten wat je zou missen. Je zou alleen maar weten dat de anderen een kracht hadden om te bespeuren wat er in het donker is.

Je zou niet in staat zij om dit in verband te brengen met het concept van zien.

Jouw aanname dat zij weten dat zij zonder Goddelijkheid zijn, is niet juist. Alles wat zij zien is jullie macht en zij zullen er alles aan doen om die ook te hebben. Zij hebben geen idee waar die vandaan komt. Zij hebben geen concept van Goddelijkheid en als je het aan hen zou uitleggen, zouden zij het nog niet begrijpen.

Vele rassen in het Universum zijn gewoonweg biologisch voor de balans van alles. En velen van hen hebben geen ziel (Zoals jullie die zo noemen), geen Goddelijk Plan, en geen keuze in de balans van licht en donker. Mensen hebben al deze dingen wel.

Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit niet eerlijk is, of begrijpen niet hoe intelligentie en intellect zonder God kunnen bestaan. Dit kan wel. Dit gebeurt ook, en als zij jullie zien, is het ontzagwekkend voor hen wat jullie kunnen doen. (dingen die jullie zelf niet eens in jezelf zien!)

Sommige van deze wezens hebben technologie die hoger is dan die van jullie, omdat zij veel ouder zijn. Hebben zij vreugde? Ja. Dat heeft jullie hond ook, nietwaar? Maar dit is niet de “vreugde van God”.

Hebben zij intuïtie? Nee. Maar zij hebben intelligentie en logica, zoals veel insecten die hebben. Zij zijn NIET zoals jullie. En zij zijn gevaarlijk als jullie hen gewoon in je leven laten. Maar zij zullen geen kans hebben om jullie te beschadigen als jullie hen tegenhouden met jullie mentale kracht.

Lieve mensen, het is tijd om jullie beperkte zienswijze op het Universum te veranderen.

Moet alles net zoals jullie zijn? Sta open voor een ongelooflijke variëteit in leven. Kijk naar wat de Aarde heeft. Is al het leven op Aarde hetzelfde?

Schrijven jullie aan het knaagdier dezelfde attributen toe als aan de mens? Wat te denken van de leeuw en de vis? NEE. Elk heeft een ander doel op de planeet en jullie eten er zelfs een paar van om je leven te voeden! Kijk op dezelfde manier naar het Universum. Het krioelt van het leven en er is een variëteit die jullie voorstellingsvermogen verre te boven gaat.

Niet alle mensachtige hebben intellect, intuïtie of liefde. Zij zijn verre van jullie vandaan geplaatst zodat jullie je bezig kunnen houden met het “werk dat voor jullie ligt!”

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst