Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

22 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen.

Vraag: Lieve Kryon, mijn vraag is deze: Nu wij andere wezens van Licht vanuit de Hoogste Gebieden kunnen “channelen” betekent dit dan ook dat wij  ook God de Schepper channelen? Als wij “God” zijn zoals jij zegt, channelen wij daardoor dan onszelf? Het lijkt er inderdaad op dat wij tegen onszelf spreken. Maar hoe kunnen de antwoorden die wij dan krijgen onbevooroordeeld zijn? Is dit wel logisch?

Antwoord: Dit is allemaal zinvol als jullie je realiseren wat jullie willen bereiken. Eerst het antwoord: JA. De beste channeling op de planeet is als jullie Goddelijke antwoorden krijgen van de dichtstbijzijnde God-Bron – je Hoger Zelf.

Velen channelen hun eigen Hoger Zelven, vinden dit zeer diepgaande informatie. Het is tenslotte God, zoals jij zegt.

De vraag over het bevooroordeeld zijn is inderdaad de uitdaging. Dit is wat wij altijd al hebben geleerd. Met de nieuwe gereedschap-set in de nieuwe energie kunnen jullie een brug bouwen tussen de dualiteit en het Goddelijke.

Het is een brug die jullie in staat stelt om uit de dualiteit te stappen naar de wijsheid van God, en dit is allemaal binnenin jullie. Het is de basis voor de “neutrale implant” die wij jullie jaren geleden brachten….de implantatie van jullie intentie om het vooroordeel van de dualiteit te elimineren.

Jullie worden dus inderdaad uitgenodigd om het Goddelijke binnenin te vinden en jezelf te channelen. Met dit proces kan het zijn dat jullie een prachtige engel hebben gevonden die buiten jezelf is, zelfs met een andere naam.

Dat is de zienswijze als jullie uit een dimensie stappen die zorgt voor enkelvoudigheid, vooroordeel en lineair denken. In plaats daarvan zijn jullie de entiteit en die is er klaar voor om jullie antwoorden voor jezelf te geven.

Gezegend zijn de mensen die wijsheid voor zichzelf vinden door zichzelf te channelen!

— Kryon van de Magnetische Dienst