Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

11 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen……

Vraag: “Hallo Kryon, mijn vriend en ik geloven dat het onze taak is om de wereld te redden. Wij voelen dat wij een grote rol moeten spelen, maar wij kunnen niet goed zien wat wij moeten doen…..moeten wij informeren, protesteren, onrecht bestrijden? Of hier alleen maar koel onder blijven? Ik denk dat dit en aan jezelf werken de juiste manier is, maar tegelijkertijd denk ik dat wij iets meer zouden moeten doen. Heb jij een advies?

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt helemaal gelijk. Er zijn twee stappen om te doen wat jullie willen doen en ook een zeer krachtige frustratie.
Zorg voor jezelf. Wij hebben dit al heel vaak verteld. Velen vragen dan of dit hen wel verder zou helpen.

Wij antwoorden op deze manier: Als jullie een race in een raceauto willen winnen, houden jullie je dan lang bezig met het voorbereiden van die auto, of springen jullie er gewoon in en gaan rijden? Het antwoord is natuurlijk dat er veel meer tijd en voorbereidend werk nodig is dan de tijd waarin jullie zullen rijden.

Wijze mensen kennen dit principe: Hoe meer je er klaar voor bent om te doen waarvoor je bent gekomen, hoe effectiever je prestatie zal zijn.
Bereid je daarom voor. Vibreer hoger, word wijzer en besteed tijd aan je spiritueel wezen.

Als je er klaar voor bent, ga dan je licht ontwikkelen en ga aan het werk. Het werk is een concentratie van bewustzijn of het sturen van licht naar donkere plaatsen. Stuur niet jouw ideeën of gedachten….alleen maar licht!

De metafoor is dat jij donkere plaatsen verlicht zodat anderen een vrije keuze kunnen hebben en verborgen dingen zien die oplossingen kunnen bevatten voor enkele van de grootste problemen van de Aarde.

Het is geen evangelisch licht; het is een liefhebbend licht van wijsheid. Het eert de vrije keuze van de hele mensheid en het schept plaatsen die meer in balans zijn waar alles gezien en geëvalueerd kan worden.

In de politiek zal het oplossingen scheppen die nooit eerder zijn gezien. In door ziekte geteisterde gebieden schept het vrede en hoop. In de wetenschap schept het ideeën en uitvindingen die in het verleden “verborgen” zijn geweest.

Waar strijd is kan vrede zijn en waar haat is kan begrip zijn.

De frustratie? Je kunt lange tijd de resultaten van hetgeen je doet niet zien. Er is geen snel resultaat, zoals jullie in je realiteit normaal gesproken gewend zijn.

Omdat resultaten het verlangen van elke mens die actie onderneemt is, zal het frustrerend zijn om geen directe resultaten te zien. Het zal jullie je zelfs laten afvragen of al deze dingen wel werken.

Er is geen groter ding dat jullie voor de planeet kunnen doen dan de energie van hoop vast te houden voor jullie toekomst en dit te projecteren naar donkere plaatsen.  

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst