Kryon nieuwsbrief: Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

16 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden 

Kryon beantwoordt jullie vragen…..

Vraag: Lieve Kryon: ik ben heler/alternatief therapeut en ik wil weten wat de beste manier is om mensen met verslavingen en dwangstoornissen te helpen.

Antwoord: Verslavingen en dwangstoornissen zijn het resultaat van meer dan alleen maar psychologische aandoeningen en/of chemische onbalans. Zij zijn een manier van het biologische zelf om een mens af te leiden van het uitvoeren van de dingen waarvoor men hier is gekomen….spiritueel gezien!

Het is ook een test of een uitdaging. Als je werkt met verslaafde mensen, hoef ik jou niet te vertellen over de frustratie die zij voelen. Zij weten heel goed wat zij doen en toch kunnen zij niet genoeg communiceren met hun cellulaire structuur om dit te stoppen.

Het belangrijkste deel van deze worsteling is dat de biologie een “muur van verslaving of dwangstoornissen” opbouwt zodat de mens GEEN beslissing hoeft te nemen over “waarom hij/zij hier is gekomen!”

Slechter nog: soms is deze activiteit feitelijk ontworpen om hen sneller te doden!

Vele van deze kostbare zielen zijn zeer spiritueel. Hebben jullie dit gemerkt? Zij staan op het punt van complete kennis maar zij lijken daar niet te kunnen “komen”.

Wat kun je doen? Jullie werk als heler is hen te helpen over hun hobbel van angst heen te komen.

Zij kunnen niet stoppen met roken….of eten….of seksueel verlangen….of drugs. Dit zijn allemaal klassieke trucs die deel uitmaken van de “zaad-angst” voor verlichting.

De angst oplossen is het antwoord…..angst dat zij misschien deze keer niet hoeven te lijden en door martelingen te gaan omdat zij de informatie van het Hoger Zelf kunnen accepteren. Velen zijn onbewust angstig om een spirituele ervaring mee te maken.

Zelfs degenen die helers zijn…..channellaars….en predikanten zullen dit ook ervaren! Zij willen niet “de hele weg” gaan omdat zij de vorige keer toen zij dit deden, op een afschuwelijke manier ter dood werden gebracht.

Dus, helers, help hen door te leren met hun cellulaire structuur te spreken op manieren die de angst voor spirituele informatie en handelingen, zullen ontspannen

Hoe meer zij van zichzelf kunnen houden, hoe minder zij zich zullen verlaten op stimulansen van buitenaf, voor hun rust, hun vrede. Hoe meer zij hun zeer reële angst kunnen loslaten, hoe minder zij hun verslavingen nodig zullen hebben.

Gedrag zal veranderen en de verslaving zal uiteindelijk wegvallen. Meditatie is ook een onderdeel van de sleutel hiertoe…..echte meditatie met intentie en motivatie.

Uiteindelijk is zelfwaarde waar het om draait (hetzelfde als van jezelf houden). Als dit is gedaan zullen de verslavingen langzaam afnemen en weggaan.

— Kryon van de Magnetische Dienst